Козятинці – чемпіони України з черлідингу

Козятинці – чемпіони України з черлідингу
Команда «LEVEL UP». За півроку тренувань козятинчани стали чемпіонами України
  • Молодці! Черлідинг в Україні досить молодий вид спорту. Він поєднує в собі елементи шоу видовищних видів спорту, таких як танці, гімнастика й акробатика.
  • Про те, як козятинські спортсмени стали чемпіонами України, нам розповіла тренер Козятинської команди Наталія Салинко

Учасники команди наполегливо тренуються

— Це новий вид спорту тільки в Козятині, — каже пані Наталія. — В Україні він з’явився раніше, щоправда мало де виходив на професійний рівень. Зараз, коли в Україні є федерація черліденгу, з’явилися і професійні спортсмени. У Вінницькій області цей вид спорту є в нашому місті й у Вінниці

Відео дня

— Як називається ваша команда і як ви досягли за півроку тренувань таких успіхів?

— Наша команда називається LEVEL UP, що з англійської означає «вищий рівень». Так, ми дійсно за короткий період часу зробили команду, не зважаючи на те, що багато часу були на карантині. 

Підключається до розмови чоловік Наталії, Андрій: «Президент федерації, який бачив виступ козятинської команди, приємно вражений».

– Ми ж новачки цього виду спорту, – додає Наталя. – Й перемогли такі команди як команди Києва, Харкова, Одеси, Полтави, Дніпра, які цим видом спорту займаються по 10-15 років.

— Наташа, розкажіть, як ви виступали на чемпіонаті України, що відбувся минулої неділі.

— Чудово. Нас навіть запитували, як ми за такий короткий період часу досягли таких результатів, щоб показувати такий професійний рівень. Ми в залі ДЮСШ зняли виступ нашої команди і відправили у федерацію, а вони всі виступи транслювали і ставили оцінки. Після того, як виступи команд були оцінені, вони вийшли з нами на прямий зв’язок, де нас привітали з перемогою.

— Можете назвати чемпіонів України?

— Так, у категорії Cheerleading Mixed, колектив «LEVEL UP» отримали золоті нагороди Катерина Гарбар, Діана Багірова, Соломія Дзявчук, Анастасія Собко,

Анастасія П’явка, Ярослав Киричук, Назар Павлюк, Влада Синчук, Даша Бистрова.

— Плани на майбутнє є? – запитали ми в подружжя Салинків. 

– Звичайно, – кажуть Андрій із Наталею. – Як без планів? Ми плануємо, а життя вносить корективи. За півроку тренувань наша команда може бути готова виступити на чемпіонаті Європи. Як буде – покаже час. Головне, що про наше місто й нашу команду знають у столиці.

— І останнє запитання: цей вид спорту, в якому домінують танці і спортивна гімнастика, більше підходить дівчатам, де берете хлопців?

— Так, з юнаками трохи важко. Допоміг Андрій. Запропонував приєднатися до нас декільком воркаутцям. Вони прийшли на тренування і їм сподобалось. Вони тепер виступають і у нашій команді, й у воркаутах

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталія Луцюк

    Молодчинки 👍👍👍щиро радію вашим успіхам. Гордість Козятинщини👏👏👏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up