Козятинці постраждали через пожежу: потрібна допомога

Козятинці постраждали через пожежу: потрібна допомога
  • У п'ятницю, 3 квітня, родину козятинчан спіткало лихло — загорівся дах будинку.
  • Окрім оселі та домашшніх речей, постраждала господарка хати. У жінки струс головного мозку,  розсічення голови, сила силенна забоїв і стрес.
  • Про це у фейсбуці написала Ірина Сокольвак
  • Люди благають допомогти з ремонтом будинку. Щоб уникнути мародерства і зберегти речі, які не знищив вогонь, мусять чатувати на вулиці.

Ось що написала Irina Sokolvak-Chebotariova

«Друзі, козятинці звертаємося до Вас із проханням про допомогу. Віримо, що чужої біди не буває. Вчора, 3 квітня, загорівся дах будинку, де живуть мої батьки. Першою дим побачила мама, і побігла на горище. Хвиля диму і жару відштовхнули її з висоти. Струс мозку, розсічення голови, сила силенна забоїв і стрес. Після доби в лікарні стан мами, дякувати Богові, нормальний. Але будинок — він весь залитий водою, стелі попадали,підлога вщент зруйнована. Речі, які встигли зберегти, мусимо чатувати на вулиці, щоб уникнути мародерсртва. Ремонтувати будинок на сьогоднішній день не маємо змоги, бо всі наші заощадження йшли на лікування сестри, якої на жаль вже більше року з нами не має. Розуміємо, що у важкі часи війни та карантину важко надіятися на допомогу, але не приведи Господь, комусь бути в такій ситуації.Низький уклін і щира подяка кожному, хто відгукнеться на прохання допомоги.»

Відео дня

Реквізити допомоги


Карта ПриватБанк:
4149 4978 7262 5977 Ірина Сокольвак Ірина
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up