Козятину — 145. День перший: дитячі забави

Козятину — 145. День перший: дитячі забави
  • Святкування почалося у суботу з дитячої програми. Малеча малювала на асфальті, брала участь у цікавих та рухливих конкурсах, водила хороводи, танцювала.
  • Десятирічна Анастасія Сироїд долучилася до святкування Дня міста вже вдруге.

Дівчинка брала участь у конкурсі, за що отримала солодкий подарунок.

— Нам треба було ловити м’яч, відкидати назад ведучому і присідати, — розповідає Анастасія. — Моя команда виграла, тому я дуже рда. Я люблю брати участь у конкурсах.

Маша Іванова теж долучилася до проведення конкурсів.

Відео дня

— Нам треба було перекидати м’яча, — каже дівчинка. — Моя команда програла. Мені не сподобалося.

Для дітей встановили батути, каруселі та величезну надувну гірку, якими можна було користуватися безкоштовно. А ще були безкоштовні машинки.

— У мене і машинки, і батут безкоштовні, — каже Тамара. — Лише солодка вата платна, бо нам треба для неї купувати цукор. Батут витримує 180 кілограмів. Тому на нього пускаємо дітей різних вікових категорій. Стараємося для наших діток.

Справжній майстер-клас із гнучкості та віджимання показав 74-річний Іван Шевченко з Корделівки, що у Калинівському районі. Чоловік віджимався на одній руці, стояв у планці, показував різні вправи.

— Я виступаю скрізь, навіть у Вінниці навпроти «Книжки», — каже Шевченко. — Мене всі знають. Я по всіх школах виступав, у Перемозі, Махнівці, Кордишівці. Чехи мені книжку подарували в Миколаївці. А було я виступав, впав і важко травмувався.

Учні залізничного училища пригощали гостей фондю з молочного шоколаду та робили дітям татуювання хною.

— Наша дівчинка, яка робить татуювання, тут стоїть ще з восьмої ранку, — каже Андрій Стецюк, директор училища. — Поруч наші учні презентують професію кухаря-кондитера-офіціанта.

— У нас професійна фондюшниця, — розповідає Денис Поліщук, учень училища. — Ми безкоштовно пригощаємо діток. Хочемо, щоб вони були задоволені.

Представники військової частини 3028 давали усім охочим приміряти каски та іншу військову екіпіровку. Усе це для того, аби викликати інтерес і закликати людей підписувати контракт зі Збройними силами.

— Ми даємо приміряти військову амуніцію, — каже Маргарита Кисляк. — Дітям дуже цікаво спробувати те, що роблять дорослі. Також ми демонструємо екіпіровку: бронежилети, які ми використовуємо для охорони громадського порядку, і тактичні.

Для гостей встановили біотуалети та кулери з водою.

 

 

Фото: Олена Удвуд,, В'ячеслав Гончарук

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up