Крадіжки на День Козятина, погрози ножем у Жежелеві та бійка біля церкви. Куди ще викликали поліцію?

Крадіжки на День Козятина, погрози ножем у Жежелеві та бійка біля церкви. Куди ще викликали поліцію?

Кримінальна хроніка тижня 

Крадуть кожен день

8 липня до поліції повідомили, що у Зозулинцях незаконно орали пасовище. А у Махаринцях нищили зелені насадження.

Того ж дня у Козятині з Універмагу поцупили принтер та два прилавки.

Не оминули крадіжки і приватних будинків. 10 липня злодії влізли до оселі через вікно та винесли гроші. А 11-го — знайома однієї із козятинчанок вкрала пакунок з манікюрною лампою та набором інструментів. Через кілька днів надійшло повідомлення, що на відпочинку, в однієї мешканки з альнки вкрали мобільний телефон

Відео дня

 

На День міста обікрали кафе

Не обійшлося без крадіжок і на День Козятина. Так, 14 липня у Козятині крали металобрухт, доски та велосипед. А в одному із місцевих кафе зловмисники розбили вікно. Вкрали мікрохвильову плиту, фритюрницю та монітор. Поліції знайшла злодія. Виявилося, що це місцевий житель. Викрадене повернули власникам.

 

Погрози у Жежелеві та бійка біля церкви

Мешканка Жежелева, що на Козятинщині, написала в поліцію заяву про погрози в її сторону. Жінка розповіла, що близько 22:10 при в’їзді в село двоє невідомих чоловіків, що їхали на автомобілі, їй погрожували ножем та фізичною силою. Хотіли вкрасти гроші в її сина, який був у них в машині. І їм це вдалося.

А 12 липня у Гурівцях зав’язалася бійка. Прямісьнько біля храму. Десятко чоловіків  билися змагалися в кулах. Як потім стало відомо, що частина з них прихильники УПЦ і ПЦУ, а частина — представники незареєстрованої громади.

Читайте ще:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up