Крадіжки, наркотики, бійки, свині та жертви переохолодження: що ще трапилось на Козятинщині за минулих два тижні?

Крадіжки, наркотики, бійки, свині та жертви переохолодження: що ще трапилось на Козятинщині за минулих два тижні?
  • Кримінальна хроніка (з 4 по 19 січня)

4 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Махнівці слідчо-оперативна група зупинила автівку. У водія виявили свідоцтво із ознаками підробки. Подібна ситуація трапилася і шостого січня

Наступного дня, 5 січня у Флоріанівці побилися односельчани. Цього ж дня житель села Козятина написав заяву по факту шахрайських дій. Його знайомий ще влітку позичив для власного користування бензокосу та досі її не повернув. 

А в одному із магазинів міста вкрали засоби гігієни. А саме зубну пасту та жіночі прокладки

Відео дня

6 січня у Козятині обікрали автівку. Невідома особа викрала з машини мобільний телефон. Цього ж дня зафіксована ще одна крадіжка гаджету. В козятинчанина поцупили мобілку та машинку для стрижки.

На Різдво, 7 січня надійшла заява про те, що невідома особа шахрайським шляхом, а саме блокування банківської картки, заволоділа належними заявниці коштами у сумі 2100 грн. 

Через два дні, 9 січня в поліцію заявили на дівчину, що нанесла тілесні ушкодження знайомому по голові.

10 січня у Тернівці чоловік у стані алкогольного сп'яніння вчинив фізичне насильство відносно жінки. Вказаний кривдник домашнє насильство вчиняє систематично. 

12 січня надійшов рапорт співробітника поліції про те, що у Козятині, місцевий мешканець за місцем свого проживання зберігає наркотичну речовину.

13 січня у Козятині трапилася крадіжка велосипеда.Посеред дня, невідома особа відкрито заволоділа належним заявникові велосипедом марки «Україна» зеленого кольору із саморобним багажником та з корзиною. У скоєнні кримінального правопорушення крадія знайшли. Відомо, що це козятиначнин, який раніше не затримувався.

Цього ж дня, 13 січня від співробітника поліції надійшов ще один рапорт. В ході оперативно- розшукових заходів з'явилася інформація про зберігання наркотичних речовин в однієї з помешкань Козятина. А в селі Козятині вкрали телефону та сім карту.

На Старий-Новий рік, 14 січня до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря реанімаційного відділення Козятинської ЦРЛ — помер чоловік, який був доставлений з діагнозом алкогольний делірій, загальне переохолодження

У Бродецькому водій Део Ланос збив пішохода. Чоловік не впорався з керуванням та допустив наїзд мешканця села, який рухався в попутному напрямку по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП пішохід з діагнозом:закрита черепно мозкова травма, рвана рана лобної ділянки голови, забій грудної клітини, госпіталізований в травматологічне відділення Козятинської ЦРЛ. Автомобіль поміщений на арештмайданчик Козятинського відділення поліції.

А у Жежелеві зупинили КАМАЗ, який перевозив деревину першої групи по одній накладній два рази з лісової ділянки села. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

15 січня у Іванківцях затримали крадія. Злочинець вкрав електродриль, електролобзик, сікатора, оприскувача, ручну пилку та електрочайника. Матеріальний збиток 4 000 грн. Викрадене вилучили частково. А у Немиринцях колишнього корівника покрали металеві опори. Цього ж дня у поліції знову зафіксували факт крадіжки мобільного телефону

Також 15 січня до поліції поскаржились на одного із мешканців Михайлина, що тримає свині. Написали також звернення і до відділу документального забезпечення з Державної Екологічної інспекції у Вінницькій області. Під час здійснення своєї господарської діяльності (розведення свиней) чоловік здійснює забруднення земель. .

16 січня у козятинчанина вкрали телефон, гроші та ключі від квартири.

В селі Козятин, невідома особа циганської національності шляхом вільного доступу перебуваючи в будинку заявниці скоїла крадіжку мобільного телефону

Трапився казус і в одному з продовольчих магазинів Козятина. Зловживаючи довірою продавця жінка взяла товару на суму понад сім тисяч гривень. Тепер покупчиня відмовляється повертати гроші.

А у Махнівці обікрали магазин. Невідомі зірвали замок, забрали виручку трохи більше півтори тисяч гривень та нагребли горілчано - тютюнових виробів. Злодіїв шукають.

17 січня до поліції повідомили про бійку. Біля готелю в центрі Козятина один з учасників бійки іншому зламав носа.
18 січня до поліції повідомили, що в електропотязі сполученням Козятин - Київ виявили тіло невідомого чоловіка. Вік — близько 60 років, був напівроздягнений, схожий на безхатченка, без видимих ознак насильницької смерті.

В той же день, з Вівсяників повідомили про неповернуту позику. Заявник повідомив, що ще  у вересні 2019 року, в нього зловживаючи довірою позичили гроші  в сумі 7000 гривень. Гроші по цей час так і не повернули. Цього ж дня з території локомотивного депо скоїли крадіжку кольорового металу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up