Крадуть, аж гай гуде

Крадуть, аж гай гуде

Кримінальна хроніка тижня

7 лютого

Надійшло повідомлення по телефону від чергового ШМД, про те, що до приймального відділення лікарні з переохолодженням доставлено 30-річного жителя м. Козятин. Поліція встановила, що громадянин перебував на риболовлі і промочив кінцівки. У результаті він дістав легкий ступінь обмороження обох ступнів ніг. Стан задовільний.

У смт. Залізничне за місцем проживання виникло непорозуміння між подружжям, а у Козятині — син вчинив насильство в сім’ї відносно батька.

Відео дня

8 лютого

У Сестринівці злодії віджали металопластикове вікно будинку та викрали посуд. До вхідних дверей гаража підібрали ключ та поцупили дві бензопили, електрорубанок, болгарку та мотоцикл. Проведеними розшуковими заходами  встановлено, що у вчиненні злочину обґрунтовано підозрюються двоє 18-річних жителів с. Сестринівка.

У Козятині, тим часом як власник знаходиться у Києві, його будинок обікрали. Винесли системний блок, мобільний телефон, велосипед, вироби з жовтого металу, набір інструментів та шуруповерт. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 185 (Крадіжка).

У Пляховій злодії проникли в підсобне приміщення, зірвавши навісний замок, та поцупили велосипед і продукти харчування. Проведеними розшуковими заходами встановлено, що у вчиненні злочину обгрунтовано підозрюються 23–річний житель с. Козятин, Козятинського району.

Надійшло повідомлення від інспектора УПП м. Вінниця, про те, що в с. Махнівка, Козятинського району під час поверхневої перевірки 19-річного жителя села у нього було виявлено та вилучено металевий предмет, зовні схожий на кастет. Даний предмет було направлено на дослідження до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю).

9 лютого

Жительку смт Залізничного пограбували. Злодії підібрали ключ до вхідних дверей, проникли до її квартири, звідки вкрали гроші і золоті вироби.

У с. Широка Гребля сварилися дві сусідки.

Одна знайома дівчина одного козятинчанина скоїла крадіжку належного йому айпада. Проведеними оперативними заходами було встановлено, що у вчиненні даного злочину обгрунтовано підозрюється 17-річна жителька м. Козятин.

10 лютого

Мешканка Дубових Махаринців поскаржилась в поліцію на свого сина, який за місцем спільного проживання вчиняв насильство в сім’ї відносно неї.

У Сестринівці крадії зламали врізний замок з одного сільськогосподарського приміщення та викрали електрокабель.

У Козятині з припаркованого автомобіля вкрали барсетку з грошима.

11 лютого

У Вівсяниках невідома особа погрожувала фізичною розправою одному з мешканців села.

12 лютого

Батько заявив на сина, який зловживає спиртними напоями та за місцем спільного проживання вчиняє сварки.

Шахраї завітали в село Великий Степ, Козятинського району. Невідома особа, представившись працівником банку, заволоділа особистими даними банківської картки однієї сельчанки та в подальшому заволоділа її грошовими коштами.

Жителька с. Махаринці поскаржилася в поліцію, що за місцем спільного проживання у неї виник конфлікт з приводу розподілу спільно нажитого майна та розірвання шлюбу.

У смт Бродецьке в місцевому магазині побили жінку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 125 (Тілесні ушкодження).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:11 У Махнівці хочуть створити Алею Слави 15:08 Сідали за кермо спецтехніки і вмикали вогнегасник: «Урок безпеки» у Пиківцях 14:00 Минає другий рік, як ми втратили Героя Олександра Шевчука 12:18 «Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:12 Що робити, якщо вкусив кліщ і як уберегтися — радить МОЗ 09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up