Крадуть гроші, б’ються та їздять на підроблених номерах: що ще зафіксували поліцейські?

Крадуть гроші, б’ються та їздять на підроблених номерах: що ще зафіксували поліцейські?

Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 17 по 23 лютого)

Минулої середи, 17 лютого поліції повідомили про крадіжку гаманця. Співмешканець заявниці відкрив замок до комор та поцупив звідти гроші.

Наступного дня, 18 лютого, у Козятині син обікрав матір. Гроші заходились в сараї, куди хлопець і проник. У скоєному зізнався. Правоохоронцям сказав, що викрадені кошти витратив на власні потреби. Цього ж дня на Козятинщині трапилася бійка. До поліції зателефонувала жінка і повідомила, що по відношенню до неї застосували фізичну силу та нанесли тілесні ушкодження. На місце події прибула група реагування патрульної поліції. Потерпілу госпіталізували медики швидкої допомоги до Козятинської ЦРЛ.

У п'ятницю, 19 лютого в нічний час з території одного з домоволодінь Козятина  викрали металевий лист. Цього ж дня поліція зафіксувала бійку. І жертвою знову стала жінка. А ще за порушення ПДР зупинили автомобіль. В ході звірки документів та номерів агрегатів знайшли ознаки підробки номерів та агрегатів вказаного автомобіля.

Відео дня

Надійшло до поліції в цей і звернення про крадіжку грошей. На цей раз гроші виманили шахрайськими методами та зловживаючи довірою.

У суботу, 20 лютого інспектор патрульної поліції виявив посвідчення з елементами підробки. Поліціянти встановили — водійське посвідчення з ознаками підробки. Цього дня знову обікрали мешканця козятинської громади. Схема та ж — гроші виманили під приводом обміну 

А в неділю, 21 лютого козятинчанина обікрали на залізничному вокзалі в залі очікування. Злодій скористався тим, що чоловік спав і викрав мобільний телефон.

У понеділок, 23 лютого поліціянти вкотре зафіксувала бійку. На цей раз чубрилися чоловіки. Відомо, що побилися на грунті раптово виниклих неприязних відносин один до одного

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up