Крадуть телефони та гроші з карток: про кримінал минулого тижня

Крадуть телефони та гроші з карток: про кримінал минулого тижня

Кримінальна хроніка Козятинщини  (з 10 по 16 лютого)

У середу 10 лютого до поліції заявили — в електропоїзді Київ-Козятин, в період часу з 9.00 по 10.00, трапилась крадіжка. У пасажира поцупили мобільний телефон.

Того ж дня у одного з козятинчан теж вкрали мобілку. Однак одного гаджета злодіям виявилось замало. Із собою вони захопили золотий перстень та гаманець з грошима.

І знову про шахрайські дії пов'язані з газетами. До поліції надійшла заява від козятинчанки про те, що відома їй особа, зловживаючи довірою заявника, спонукала виписати газети. Але станом на 10 лютого, ні газет, ні грошових коштів, ніхто не отримав.

Відео дня

А у четвер вночі, 11 лютого, у Козятині знову крадіжка. До поліції зателефонувала жінка і повідомила що її чоловіка побили, а її обікрали. Злодії відібрали в неї грошові кошти та телефон. Того ж дня правоохоронці зафіксували факт ухилення від сплати аліментів на спільну дитину.

У п’ятницю, 12 лютого злодії пошкодили навісний замок вхідних дверей з гаражного приміщення. Звідти вони винесли двигуна від автомобіля, електричне точило та токарний станок по металу. А на території центрального ринку, невідомі особи розкомплектували магазин та викрали металобрухт.

Того ж дня, до поліції надійшла заява — шахрайка перерахувала з банківської картки,яка належить заявниці,  грошові кошти.

У понеділок, 15 лютого, співробітник поліції написав рапорт — під час особистого огляду козятинчанина, на якого складали протокол за ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину), виявили в задній правій кишені штанів металевий кастет.

Наступного дня, 16 лютого до поліції знову повідомили про шахрайські грошові махінації. Невідома особа, зловживаючи довірою, заволоділи грошовими коштами заявниці, які знаходились на картці. Того ж дня, під час перевірки умов зберігання зброї у козятинчанина, який є власником мисливської зброї, у сейфі виявили та вилучили патрони та два ножі.

Обікрали в електричці, побилися та розвели на гроші: про козятинський кримінал

Сокирою по голові: в селі Козятин вбили молодого чоловіка
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up