Крадуть все — від телефону та велосипеда, до мікрохвильовки

Крадуть все — від телефону та велосипеда, до мікрохвильовки

Кримінальна хроніка Козятинщини за минулий тиждень (з 26 листопада по 1 грудня)

У четвер, 26 листопада, житель Самгородока, під час проведення земельних робіт на території домоволодіння, викопав пристрій для відстрілу куль, зовні схожого на пістолет. Зброя знаходилася в кобурі чорного кольору та була замотана вполіетиленовий мішок. Після прибуття працівників сектору оперативного реагування за вказаною адресою, пістолет вилучили та направили на дослідження у Вінницький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

У цей же день до поліції надійшла заява про те, що в Козятині невідома особа під приводом працевлаштування на роботу за кордоном, шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами. Також у поліції зафіксували ще один шахрайський факт. Потерпілі повідомили, що скориставшись довірою, шахраї заволоділи грошовими коштами за придбання товару. Гроші козятинчани перерахували на картку. У п’ятницю, 28 листопада, в одного з козятинчан вкрали мобільний телефон. Як повідомляє заявник, крадіжку влаштували теж шахрайським способом. А у Жежелеві поцупили мікрохвильову піч. Злодії розбили віконну шибку та пробралися в дачний будинок.

У суботу, 28 листопада, в поліцію повідомили про крадіжку велосипеда. Виявилось, що невідома особа шляхом вільного доступу взяла транспортний засіб, який заявник залишив біля магазину.

Відео дня

У понеділок, 1 грудня, до чергової частини Козятинського відділення поліції від працівника надійшло телефонне повідомлення про те, що в ході патрулювання було здійснено перевірку одного з козятинчан. Під час поверхневого огляду виявили паперові згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на рослини коноплі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up