Крадуть все, що погано лежить

Крадуть все, що погано лежить

Кримінальна хроніка

3 травня

У козятинчанки зі службового кабінету Козятинського МСЕК вкрали мобільний телефон.

4 травня

Відео дня

У Махнівці сталося три крадіжки. Вкрали автомобіль ВАЗ, підозрюється 22-річний місцевий житель. А з території махнівської амбулаторії сімейної медицини вкрали допоміжні деталі до котла. Також в цьому селі викрали бензопилу та алюмінієвий бідон. У останніх крадіжках підозрюється інший місцевий 22-річний житель. Його перевіряють на причетність до схожих злочинів.

5 травня

У жительки Залізничного з горища вкрали господарські речі. Підозрюється 49-річний житель Васильківського району, Київської області, раніше судимий.

Житель Білої Церкви повідомив про ДТП з його участю. На автодорозі Козятин - Біла Церква біля повороту на Махаринці водій автомобіля "Хонда", житель Білої Церкви, наїхав на скутер жительки села Журбинці. Внаслідок аварії водійка скутера та її пасажирка, жителька Махаринців, отримали тілесні ушкодження. Вони госпіталізовані в травматологічне відділення Козятинської ЦРЛ. Стан здоров'я обох жінок задовільний.

6 травня

У жительки Козятина з подвір’я вкрали велосипед “Україна”. У іншого чоловіка також  поцупили велосипед, коли той залишив його біля магазину. Ще один велосипед, на цей раз “Либідь”, вкрали в жительки села Козятин з території лозятинської лікарні.

Директор ТОВ "Торговий дім "Насіння" заявив про те, що зняли флагшток та прапор "Нордік", які знаходились поза межами населеного пункту с. Михайлин.

7 травня

У Черничках чоловік вкрав ванну і млинок у своєї колишньої сім’ї.

8 травня

Знову зареєстровано крадіжку велосипеда. На цей раз — “України”. Його залишили біля під’їзду. Підозрюється 42-річний житель Козятина. Правоохоронці допускають, що він може бути причетним до інших подібних крадіжок.

Цього ж дня шахраї виманили у місцевого жителя 980 гривень, зателефонуваши йому та представившись працівниками банку.

Крім того, поліція кожний день виїжджала на сімейні сварки, сусідськи конфлікти по місту і селах району.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up