Кримінал тижня: бійки, крадіжки та ДТП

Кримінал тижня: бійки, крадіжки та ДТП

Останні дні літа на Козятинщині, в плані кримінальних правопорушень були насиченими

20 серпня:

В електропотязі Київ-Козятин, близько 7.00, в одного з пасажирів викрали мобільний

телефон Самсунг Гелексі А6.

Відео дня

Того ж дня у Куманівці злодії поцупили з приватного двора два вулики з бджоло-сім’ями. А у Миколаївці побилось два мешканці

21 серпня:

У Козятині власниця скутера виявила свій транспортний засіб спаленим. Підпал трапився в районі центральної районної лікарні.

Вночі у Пляховій злодії не спали. Коли господарі відпочивали, ті тихо пошкодили вікно у літню кухню та винесли звідти побутові речі.

А у Поличинцях крадї замахнулись на мотоблок «Форд». Викрали його прямісінько з гаража. Злочинців і досі шукають

22 серпня:

У селі Козятин невідомі особи в однієї з мешканок поцупили телефон з грішми

Того ж вечора трапилася крадіжка і в Козятині. Там злодії скористались незачиненими вхідними дверима до квартири і вкрали жіночий гаманець, де було 170 гривень

ДТП у Козятині по вулиці 8-Гвардійська. Водій «Шкоди» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з «ВАЗ-2112». Внаслідок аварії обидва керманичі машин з ранами різного ступеня важкості були госпіталізовані. Постраждали аткож і пасажири. Козятинчани, що їхав у «ВАЗі» потрапив до лікарні з діагнозом закрито-черпномозкова травма та рваною раною тім’яної ділянки голови. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Відомо, що водії освідувані і тверезі

23 серпня 

У Юрівці бився нетверезий сусід сусіди. А в селі Козятин невідомі проникли до легковика та вкрали гроші.

24 серпня

У Жежелеві з кар’єру винесли кабель. Також в цьому ж селі трапилася ДТП. Жежелівський тракторист, перетинаючи головну дорогу, зіткнувся зі «Шкодою».

Крадіжка в селі Козятин. На цей раз, на День незалежності з подвір’я одного з місцевих поцупили металобрухт.

25 серпня

У Козятині зчинилася бійка. В результаті один з чоловіків отримав тілесні ушкодження. З втратою свідомості швидка доправила потерпілого до лікарні.

Цього ж дня билися ще у селі Козятин та у Журбинцях.

А в Миколаївці  вночі згоріло припарковане біля двору авто. 

26 серпня:

Вінниччанин, що кермував «Кіа Соренто», рухаючись по автодорозі М-21 в напрямку Вінниця допустив зіткнення із авто «ВАЗ 211120». Останній, житомирянин, рухався попереду в попутному напрямку та виконував поворот ліворуч на село Бродецьке. В результаті ДТП одного з водіїв, з забіями лівого колінного суглобу, грудної клітини та  голови, госпіталізували до травматологічного відділення Козятинської ЦРЛ.

Читайте ще:

Озброєний і небезпечний. Розшукують бізнесмена Валерія Бондарчука
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up