Кримінальна хроніка

Кримінальна хроніка

За тиждень поліція зловила наркоділера, відкрила кримінальну справу проти голови райради, зареєструвала ряд шахрайств, сварок

14 березня

У Козятині невідома особа, представившись працівником банку, шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами одного з мешканців міста, які в подальшому були зняті з картки заявника. Інший випадок цього ж дня — жителька міста отримала шахрайський дзвінок по телефону. Невідома особа, представляючись сином заявниці, повідомила, що перебуває в лікарні. Грошових коштів жінка не перерахувала. За даними фактами слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 190 КК України (Шахрайство). Проводиться досудове розслідування.

У селі Лопатин син за місцем проживання вчинив насильство в сім’ї відносно матері.

Відео дня

15 березня

У селі Широка Гребля вибили двері місцевого продуктового магазину  і викрали продукти харчування та гроші.

Поліція отримала повідомлення від жительки м. Козятин, про те, що вона через сайт "ОЛХ", знайшовши оголошення про продаж кухонної стінки, перерахувала грошові кошти. На даний час замовлення або грошових коштів не отримала. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 190 КК України (Шахрайство).

У жителя Гурівців виявили незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів. Під час проведення огляду було вилучено пістолет та дві пачки набоїв до нього, в кількості 32 патрона.

На СП "Махнівка" (Комсомольське перехрестя) працівниками групи швидкого реагування спільно з працівниками карного розшуку ГУНП було зупинено автомобіль “Ауді”. Під час огляду автомобіля та пасажира (жителя м. Козятин, 1987 р.н.) правоохоронці виявили та вилучено згорток із фольги. У ньому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору, зовні схожа на препарат амфетаміну вагою близько 20 грамів. Вилучена речовина направлена на дослідження. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Проводиться досудове розслідування.

16 березня

Козятинчанину погрожував фізичною розправою житель с. Сокілець. Правоохоронцями  проводиться перевірка.

Обікрали мешканця села Сошанськ. З території домоволодіння викрали болгарку зеленого кольору, яка “погано лежала”. Поліція проводить заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину.

17 березня

Чоловік заявив на дружину, яка вчиняла сімейну сварку. Сталося це в Глухівцях. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції.

Жительці с. Махнівка син під час сварки спричинив тілесні ушкодження.

Голова Козятинської районної ради заборонив знімати та вести аудіозапис сесії журналісту. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 171 КК України.

У селах Лопатин та Кордишівка сталися сімейні сварки. На місце події  виїжджали слідчо-оперативні групу поліції.

18 березня

У Махнівці невідомі крадії пошкодили замок вхідних дверей одного з жилих будинків і поцупили батареї для опалення. Проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння злочину.

Жителька Козятина заявила в поліцію на свого чоловіка, який за спільним місцем проживання вчиняє насильство в сім’ї.

19 березня

З нежилого будинку в с. Блажіївка викрали речі, пошкодивши вхідні двері. Поліція шукає злодіїв.

20 березня

У селі Садове зі складського приміщення  викрали металеві ящики.

Постраждав від шахраїв житель села Іванківці. Він замовив через інтернет товар та через термінал перерахував кошти і нічого не отримав.

А в Козятині невідомі пробили шини в автомобілі ВАЗ. Власник звернувся у поліцію.


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up