Кримінальна хроніка тижня: крадіжки, бійки та ДТП

Кримінальна хроніка тижня: крадіжки, бійки та ДТП

Козятинське відділення поліції повідомило про те, що траплялося в місті та районі з 8 по 15 жовтня 

У четвер, 8 жовтня на службу 102 надійшло повідомлення, що за адресою: Козятинський район село Флоріанівка, два дні тому невідомі особи викрали з її будинку речі. Того ж дня до поліції заявив і козятинчанин. Невідома особа посеред ночі заволоділа його мопедом «Ямаха Джог» чорного кольору, який був припаркований біля будинку.

Наступного дня, 9 жовтня, у Козятин трапилася крадіжка. Шляхом зриву скоби вхідних дверей погребу, що розташований на території одного з домоволодінь, викрали велосипед синього кольору. Цього ж дня до поліції звернулась козятинчанка і розповіла, що невідома особа шахрайським шляхом по телефону, скориставшись її довірою і представившись її донькою, заволоділа грошовими коштами.

У неділю, 11 жовтня у Козятині вчинилась бійка. Потерпілий звернувся до поліції і повідомив, що не знайома йому людина особа спричинила тілесні

Відео дня

ушкодження. Того ж дня трапилася і крадіжка. У місцевого мешканця вкрали барсетку, в якій знаходились кошти.

У п’ятницю, 12 жовтня до поліції надійшла заява про те, що у мешканця Козятина в період часу з 22 години 00 хвилин 11 жовтня по 02 годину 00 хвилин 12 жовтня невідома особа незаконно заволоділа мопедом, який стояв поруч з під'їздом будинку

У суботу, 13 жовтня правоохоронцям повідомили, що в одному із сіл Козятинського району, співмешканець систематично вчиняє домашнє насильство.

На Покрову та День захисника України 14 жовтня в Козятині було по вулиці Данила Нечая сталося ДТП. Водій, який мав ознаки алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на перешкоду.

Від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного чи наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських засобів водій відмовився. Автомобіль поміщеному на штрафмайданчик. На порушника склали протокол за статтею 130 КУпАП.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up