Кримінальний Козятин: підсумки роботи поліції

Кримінальний Козятин: підсумки роботи поліції

Підсумки службової діяльності Козятинського ВП Калинівського ВП ГУНП у Вінницькій області за 9 місяців 2019 року та заходи щодо підвищення ефективності роботи з розслідування кримінальних правопорушень

Козятинським відділенням поліції проводиться постійна робота з попередження та розкриття злочинів на території нашого району, здійснюються всі необхідні заходи для забезпечення правопорядку у населених пунктах.

Так, основними і першочерговими завданнями, які вирішувались поліцейськими Козятинського ВП є забезпечення Конституційних прав і законних інтересів громадян, протидія організованій злочинності і корупції, зменшення злочинного впливу на молодіжне середовище, запобігання поширенню наркоманії, пияцтва та алкоголізму, протидія рецидивній злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку і безпеки дорожнього руху, удосконалення оперативно – розшукової діяльності, покращення взаємодії з органами місцевого самоврядування та громадськістю.

За 9 місяців 2019 року Козятинським ВП в журналі єдиного обліку зареєстровано – 6831 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, до ЄРДР зареєстровано – 751.

Відео дня

Протягом звітного періоду по 202 кримінальним провадженнях особам повідомлено про підозру, 189 з яких зареєстровані у 2019 році.

Характеризуючи стан криміногенної обстановки на території обслуговування станом на 30.09.2019 року за видами кримінальних правопорушень та злочинів, способом та інтенсивністю їх скоєння, об’єктом посягання й результатів роботи працівників відділення поліції щодо їх розкриття не враховуючи закритих кримінальних проваджень, маємо наступний порівняльний аналіз:

Протягом звітного періоду на території обслуговування скоєно 7 особливо тяжких злочинів (проти 4 у 2018 році), 4 особи встановлені.

Скоєно 124 тяжких кримінальних правопорушень (2018 – 144), 66 особам повідомлено про підозру.

-  зареєстровано 2 умисні вбивства (2018 році – 0), вжитими заходами працівниками відділення поліції повідомлено про підозру по 2 фактам.

-  зареєстровано 8 пограбувань (2018 році – 6), вжитими заходами працівниками відділення поліції повідомлено про підозру по 8 фактам.

- зареєстровано 2 розбійних напади (2018 році – 3), 2 особи  встановлені.

-скоєно 217 крадіжок, (2018 році – 233). Вжитими заходами працівників відділення 92 особам за вчинення даної категорії кримінальних правопорушень повідомлено про підозру.

-  у тому числі скоєно 5 крадіжок з квартир (2018 - 11). 4 особам повідомлено про підозру, вживаються заходи по встановлені осіб, які вчинили злочини даної категорії.

-   зареєстровано 2 факти згвалтування  (в 2018 - 0), 2 особи встановлено.

- попри проведення постійних профілактичних заходів не вдалося запобігти скоєнню 9 фактів незаконних заволодінь транспортними засобами (2018 рік - 5), 6 особам повідомили про підозру.

-  в тому числі 5 фактів незаконного заволодіння автомобілями (2018 рік - 2), 4 особи встановлено, .

- виявлено 10 фактів незаконного обігу наркотиків (2018 році – 24), вжитими заходами по 7 фактам особам повідомлено про підозру.

- зареєстровано  4 факти незаконного поводження зі зброєю (2018 році – 9), 4 особам повідомили про підозру.

Також в звітному періоді виявлено 3 факти незаконного поводження з вогнепальною зброєю (2018 році – 7), 3 особам повідомили про підозру.

Досить проблемним питанням є крадіжки з помешкань громадян. Спільною працею відділення поліції проводиться активна робота з попередження протиправних посягань щодо їх недопущення та розкриття злочинів скоєних на території нашого району.

Незважаючи на негативні явища в суспільстві та існуючі певні проблеми в роботі поліції, які виникають внаслідок суттєвого скорочення співробітників, недостатнього матеріального забезпечення, колектив Козятинського відділення поліції працює на позитивний результат, безпеку та благополуччя в населених пунктах м. Козятина та району, відчуття захищеності та спокою у їх мешканців. За цим стоїть щоденна напружена праця працівників поліції, які і в подальшому нарощуватимуть спільні зусилля по зміцненню законності та правопорядку в районі та довіру населення, які є пріоритетним напрямком роботи Національної поліції України.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up