Кубок Козятина з футзалу вийшов на фінішну пряму

Кубок Козятина з футзалу вийшов на фінішну пряму

Фіналістів поменшало

В суботу 26 січня в спортзалі залізничного училища проходив шостий тур відкритого кубка Козятина з футзалу.

Першими на манеж спорткомплексу вийшли команди “Бабур буд” та “Маяк” (Глухівці). Рахунок в цій грі 14:3 на користь будівельників. Тільки велика різниця в рахунку, як кажуть, не по грі. Глухівчани показали видовищний футбол в рухливості команди. Вони навіть перебігали свого суперника. Тільки важко спортсменам, які вміють приборкати м’яч, на рівні грати з професійними аматорами.

Другими на спортивний майданчик мали вийти “Факел” та ГС КМФФ. Цієї гри не відбулося — “Факел” зійшов з дистанції. Формально: вони не відмовились від подальшої участі в турнірі. Та враховуючи те, що “Факелу” в останньому турі мали протистояти футболісти “Нового стилю”, які припинили змагання раніше, то й “Факел” фінішував за два тури до фінішу Кубка Козятина.

Відео дня

Останнім спаренгом цього дня була гра команд “КСВ” та “Колоса” з Махнівки. Суперники виявились гідними один одного. Команда Сергія Курінного від матчу до матчу набирається досвіду зимового футболу. У них техніка прийому м’яча, поставлений удар по воротах відповідають паркетному футболу. Команда “КСВ” — команда майбутнього. “Колос” має класних виконавців. Тільки за весь турнір вони так і не зіграли бойовим складом.

Після шести проведених турів на першій сходинці “Поклик серця” та МФФ (міська федерація футболу) у них по 16 очок. Третіми в турнірній таблиці лідери по забитим м’ячам (68)  “бабурбудівці”. У них 15 балів. Четвертим йде “Маяк” з трьома перемогами в активі. “КСВ”, набравши 7 пунктів, обійшов “Факел” На сьомому місці хлібороби з Махнівки.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Відтепер підписатися на наш канал простіше!!! Просто скануй візитку і переходь на наш канал.
    #інстаграм-візитка#теперімимодерні#козятин#активнопрацюємодлявас###
    https://www.instagram.com/p/BtB3XSSHGQp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19y0qx1ojb7ch

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up