Кубок зимового футболу серед територіальних громад нашого району і перше місце заслужено завоювали глухівчанки (+ВІДЕО)

Кубок зимового футболу серед територіальних громад нашого району і перше місце заслужено  завоювали глухівчанки (+ВІДЕО)
  • Вихідні, що припали на 23-го та 24-го лютого були багаті на спортивні події.
  • Спортсмени нашого району грали в баскетбол, волейбол за межами рідного краю.
  • В нашому місті змагалися силачі армспорту та дівчата футболістки.
  • Саме про останніх наша коротенька розповідь.

В манежі залізничного училища проходив фінальний турнір 27-их сільських спортивних ігор з футзалу. В районний центр з’їхались жіночі спортивні колективи сіл Білопілля, Махнівки, Михайлина, Дубових Махаринець та Глуховець. Ці команди були розбиті на дві групи. Групу А скали сільські команди Глуховець та Махнівки. В групі В змагалися спортсменки Білопілля, Михайлина та Глуховець.

Відео дня

Після проведених 4-ох ігор до основного фіналу вийшли переможці підгруп команди Дубових Махаринець і Глуховець. Команди, які в групах посіли другі місця грали за 3-4 місце.

Спочатку на спортивний майданчик вийшли футболістки Махнівки та Михайлина. В грі за третє- четверте місце сильнішими виявились дівчата з села Михайлин. Вони переграли своїх суперниць з рахунком 6:1. Великий рахунок цієї зустрічі нічуть не принижує заслуг і майстерності дівчат з Михайлина, але команда Махнівки грала ослабленим складом. Ще перед виїздом в Козятин вони за різних причин втратили трьох лідерів команди. Не залишили неприємності команду Махнівки і під час самого турніру. В грі з глухівчанками в групі двоє їхніх гравців отримали травми. В матчі за третє місце вибула зі строю ще й воротар команди.

В грі за перше-друге місце хочеться відмітити команду Дубових Махаринець. Вони хоч і поступилися прогнозованому переможцю глухівчанкам з рахунком 1:3, але фавориту турніру ця перемога далася нелегко. І, якби школярки команди Д. Махаринець не перегоріли перед фінальною грою, а показали все, що вони вміють в футболі, професійним аматоркам з Глуховець дався б цей мачт ще важче.

Кубок зимового футболу серед територіальних громад нашого району і перше місце заслужено  завоювали глухівчанки. Як не склалася їхня гра з Дубовомахаринецькою молоддю, як кажуть, переможців не судять. Можливо, вони затратили рівно стільки сил, скільки знадобилося для перемоги.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up