Купа «радянських традицій» йде в минуле. Укрпошта попередила про зміни

Купа «радянських традицій» йде в минуле. Укрпошта попередила про зміни
  • Зміни почнуть діяти уже найближчим часом. Торкнуться вони багатьох українців. Розповідаємо деталі.

З 1 липня скасують бандерольки, а з 1 червня тарифи на відправку посилок у США знизяться, а значить з’явиться можливість заощадити. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

— Бандера та Ольга залишаються, бандер-олька, як і купа «радянських традицій», йде в минуле. І таке свято не може пройти без знижок та акцій, — передає Смілянський.

Бандеролька

 З 1 липня така річ, як «бандеролька», яку треба було обклеювати марками, йде в минуле. 

Відео дня

— Дуже радимо нашим клієнтам максимально використати наші чудові марки для оплати цих пересилань до 1 липня, а після цього просто надсилати посилки, які можна зручно оформити онлайн в особистому кабінеті або в мобільному застосунку. Та одразу й оплатити, — каже Смілянський.

Він додає, що марки, безперечно, можна і треба збирати для історії, відправки листів та листівок по Україні та всьому світу.

Йдуть в минуле

Після прийняття найближчим часом КМУ нових поштових правил до закону, в минуле підуть печатки, сургуч і багато іншого. 

Все онлайн

Замовити марки, конверти та інше тепер можна онлайн. Це зменшить черги на відділеннях. Оплата також буде доступна онлайн.

— Все це можна замовити онлайн, сплатити карткою або по безготівковому рахунку, особливо, якщо Ви бізнес або юридична особа + забрати їх у найближчому відділенні після отримання смс, — каже очільник Укрпошти. — Менше папірців — менше черг у відділеннях. Можете пару днів попрактикуватись, а з 1 червня ця послуга буде працювати вже у звичайному режимі.

Знижки

Укрпошта знижує тарифи на США з 1 червня. Відправники матимуть можливість заощаджувати 8%.

— Саме так, до коаліції в 67 країн, серед яких наші популярні Канада, Австралія, Великобританія, приєднується і USPS, — каже Смілянський. — Пересилаєш 1 дрібний пакунок на США і маєш у запасі одну безкоштовну посилку по Україні.

 

Читайте також:

Підтримка ветеранів. У Козятинській громаді стартує проект супроводу підприємництва

«Ви наші Герої». У Самгородоцькій громаді оголосили конкурс дитячих малюнків

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катюша Грабова

    Хай краще за посилками слідкують. Пропадають не зрозуміло де. З Вінниці виїхала, а в Козятин не прибула. Крім того щоб розпочати пошук зниклої посилки потрібно заплатити гроші. Результат 0

keyboard_arrow_up