Прогулянка містом: квітник біля басейну, життя пенсіонерів та «Цар хліб» в упаковці

Прогулянка містом: квітник біля басейну, життя пенсіонерів та «Цар хліб» в упаковці

Козятин у фото. Щотижня ми виходимо на вулиці міста з фотоапаратом, щоб зафіксувати, чим живе нині Козятин. Що побачили цього разу – читайте у репортажі

Почали ми нашу прогулянку містом з залізничного вокзалу. Там люди з села, спродавши молочку, поверталися додому. Кажуть, добре, що ожило залізничне сполучення, тепер вони мають можливість поділитися сільськогосподарською продукцією з мешканцями міста. Фотографуватися, на жаль, відмовились.

Якби забрати каміння та трохи землю зворушити — була б непогана клумба

Відео дня

Ще на залізничному вокзалі в поле нашого зору потрапили соняхи, яких ніхто не садив. Виросли вони біля басейну «Дельфін». Гарні квіти, природа ніби сама показує людям – заберіть звідси каміння і буде тут клумба.

►►Так живеться пенсіонерам, яким нікому допомогти

З вокзалу ми поїхали на Білоцерківський міст. На самому мості все поки без змін. Неквапливо ним їздять автівки. Потрапила в об’єктив наших кінокамер бабуся солідного віку. Везла вона кравчучкою речі домашнього вжитку. У другій руці волокла за собою дощечку. Так живуть більшість людей похилого віку, в яких немає дітей, чи ті діти далеко. 

Проїхали Білоцерківською, 8-ою Гвардійською, вулицею Довженка і на село Козятин. За дорогу мовчимо, вона ж за межами міста.

Цар хліб у цар упаковці

Біля  сільради села Козятина в магазин хліб привезли. Фірма, що привезла «Цар хліб» називається. Продукція Бердичівського хлібокомбінату запакована за стандартом умов карантину. Нашим землякам доводиться запастися терпінням і надіятись, що й в Козятині скоро будуть хліб саме так пакувати.

Знову перекинули контейнери зі сміттям. Так в нашому місті розважаються підлітки

Зі сміттєвого бака, що на вулиці Підгорбунського, собаки дістали викинутий людьми шматок батона. Тварина, мабуть, за інстинктом зкумекала, що коли харч йому не підходить, вона може з птахами поділитися.

Пес відніс частку булки на іншу сторону дороги та й кинув, а презент від собаки обсіли горобці. Собака показав людям, як треба поводитися з хлібом.

Ремонт колодязя стічних вод на перехресті вулиці Незалежності та Пилипа Орлика

На перехресті вулиць Незалежності та Пилипа Орлика підняли решітку кринички стічних вод. Тепер водіям не доведеться виїжджати на середину проїжджої частини, утворюючи складну ситуацію на дорозі.  

Молочний павільйон на центральному ринку. Ні покупців, ні продавців

На центральному ринку відкрили молочний павільйон. Формально його відкрили в той день, коли й ринок. Тільки з молоком у павільйон довго ніхто не заходив. От і цього разу тут була лише одна продавчиня. Віддавала молочку трохи більше як 10 гривень за літр молока.

Повертаючись додому, помітили на вулиці Героїв Майдану перевернутий контейнер збору пластикових пляшок. Це майже дорослі діти перед ровесницями показують свій фізичний потенціал. Коли в руках сила є, то й розуму, щоб перевернути бак з пляшками, не треба.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up