“Лайф“ заглючив

“Лайф“ заглючив
Козятинчани платять, навіть якщо підключена акція п’ять гривень на місяць

Найпотужніших мобільних операторів знають всі. Це “Київстар”, “МТС” та “Лайф”. Ними користується основна маса українців. Звичайно, збої в зв’язку бувають. То природа впливає, то “вибрики” техніки. А ось ситуацію, яка склалася з Петром Дембровським, не інакше як “глюк” не назвеш...

— У мене тариф на “Лайфі” коштує п’ять гривень за місяць, — розповів газеті “RIA-Козятин” Петро Станіславович. — При поповненні цих п’ять гривень знімається, а потім відраховує по 0,37 грн за хвилину. Як це розуміти? Все почалося ще 16 липня. Куди я тільки не ходив, що я не намагався вияснити — все без толку.

Пан Петро вже навіть змінив два стартових пакети. Підключив знову цю акцію. Думав, що це допоможе. То все дарма. Як знімало гроші, так і знімає…

Відео дня

В ході написання матеріалу з'ясувалося, що Петро Дембровсяький не один такий. Жертв мобільного зв’язку багато.

— Це ж не тільки я один постраждав, — продовжує Петро Станіславович. — Мені треба часто телефонувати. Я розумію, якщо стався якийсь збій в системі, то не продавайте людям цю фабулу. Хочу сказати, що я читаю Біблію і там написано: “Всі ми ходим перед обличчям Бога..”

 

Продавець-консультант магазину “Лайф” Денис Кондрашов прокоментував цю ситуацію так:

— Це помилка в системі компанії “Лайф”. Якщо чоловік звертався до експерта, то він подав заявку, яка знаходиться на розгляді. Якщо вона ще не вирішилася, то потрібно звернутися ще раз і додатково подати заявку. На її розгляд дається 72 години. І гроші, які були витрачені абонентом не по правилах, йому повернуться. Встановиться відповідний тариф. Наш експерт працює з 9 до 18 години.

Сучасне життя неможливо уявити без мобільного зв’язку. Ми постійно до когось телефонуємо або телефонують до нас. Вирішуємо проблеми та домовляємось про зустрічі. І в роботі, і в особистому житті — мобілка невід’ємна частина нас. І так образливо, коли оператор нас підводить.

Соломія ПЛАВУЦЬКА

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Не знаю які там глюки. Я Лайфом користуюсь уже 2 роки, і ніяких лишніх коштів в мене з рахунку не знімають.
  • Анонім

    У мене — Київстар і поки що ніяких "лівих" грошей з мого рахунку не знімали. Може в Лайфі таке й буває.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up