Легенди про пільговий автобус

Легенди про пільговий автобус
  • У четвер, 29 листопада, на автобусній зупинці Вокзальна, що в місто, залишились пільгові пасажири, яких не забрала “одиничка”.
  • Водій автобуса Вадим, що кермував в цей день жовтим “Богданом” о 8.45, не зупинився на зупинці.
  • Він руками показав трьом стоячим на зупинці пенсіонерам, що автобус переповнений.

Склалася ситуація, коли люди однієї категорії розділилися на два табори. Ті, що залишились на зупинці, згадують водія “не злим тихим словом”. Ті, що, як оселедці набиті були в автобусі, підтримують господаря маршрутки: “Добре, що не зупинився!”

Якщо додати, що водій відповідає за безпеку тільки тих пасажирів, які знаходяться в автобусі, то тут він правий. Але ж ми розуміємо, що так не повинно бути.

Як так, півгодини чекаєш на морозі автобус і марно? Значить, потрібно запроваджувати якийсь регулятор? Виходить ситуація, що один пільговик кожен день в автобусі більше, ніж вдома, а інший пенсіонер раз у півроку поїхав у справах і залишився на вулиці.

Відео дня

Ключовим в цій ситуації залишилось питання: “Чи мав водій право не зупинитися на зупинці?”

З 12-ти опитаних кермувальників маршруток, всі солідарні з водієм. Який сенс зупинятися, коли від кількості пасажирів двері не можна відкрити?

Не переконала нас ні одна відповідь. Не забраний на зупинці пасажир не повинен відчувати себе людиною другого сорту. Це повага до пасажира і етика водія. А двері в “одиничці” все одно довелося відкривати і яка різниця, на якій зупинці.

Відзначилась “одиничка” ще й 2 грудня. Водій на кінцеву зупинку о 10.35 в цей день не заїжджав, а розвернувся біля магазину. І це при тому, що розворот на зупинці “Червона Калина” був вже в’їжджений маршруткою 3-го маршруту.

Якщо випадок 29 листопада має якесь пояснення, то назва епізоду 2 грудня — “звичайне хамство”.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up