Легкоатлети проявили характер і перемогли

Легкоатлети проявили характер і перемогли

Останній старт для дорослих легкоатлетів цього року — Кубок області — пройшов 14-15 грудня.

Змагання першого дня відбувалися після обіду, що є дуже незручно для районних команд, тому багато районних центрів не брали участі.

Натомість дві команди Козятинського району і міста брали участь і виступили успішно. Команда району, набравши 340 очок, посіла друге місце, команда міста, набравши 150 очок, — третє. Вінницькі легкоатлети, як завжди, переможці.

Для команди району найбільшу  суму очок принесла Юлія Чехівська, яка протягом багатьох років успішно виступає на всеукраїнських та обласних стартах. Цього разу вона перемогла на дистанціях 1500 м і 800 м (з часом 4 хв. і 40 с. і 2 хв. 11 с.). Вадим Підручний на дистанціях 1500 і 3000 м посів  2 і 3 місце, показавши час 4 хв. 30 с. і 9 хв. 02 с.

Відео дня

Марина Павлова на дистанціях 800 м — 2 хв. 34 с. — третій призер змагань.

У стрибках у висоту наші дівчата Дар’я Сірик і Настя Заїчко з результатами 165 і 100 см на 2 і 3 місці. Наймолодша учасниця змагань Ліза Чорна (2006 р. н.), яка змагалась в особистому заліку, вперше підкорила висоту 150 см, що є нормативом  2 дорослого розряду.

Складніше було хлопцям. Запізнилась електричка і вони потрапили в сектор, коли планка вже була на висоті 175 см, але Владислав Єгоров і Олександр Ільніцький зуміли проявити характер. Стрибати довелось без розминки і без підібраного розбігу. Пізніше Владу довелось стояти на п’єдесталі з бердичівськими спортсменами-призерами чемпіонатів Європи Віктором Лонським та Олександром Баранніковим.

Призери змагань нагороджувались грошовими преміями, медалями та грамотами.

Валерій Зелінський, тренер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up