Легкоатлети вийшли на змагання після локдауну

Легкоатлети вийшли на змагання після локдауну

Перед поїздкою у Вінницю на обласні змагання дитячий тренер з легкої атлетики Володимир Галицький поділився з нами своїми тривогами. 

– Завтра їдемо у Вінницю на змагання, а як виступимо, навіть не знаю. У нас в зв’язку з локдауном вчергове порушився тренувальний процес спортсменів. Знаю, що вінницькі легкоатлети тренувальний процес, так як ми, не припиняли. Вони готувалися до змагань в тренажерних залах і в спортивних комплексах, яких у Козятині немає, – казав пан Володимир. – Відстоювати спортивну честь нашого міста треба, але на рівних змагатися з вінничанами нам буде важко. 

Але, не дивлячись на всі труднощі, наші спортсмени не підвели. Змагання проходили 26 січня. Пізно увечері, після приїзду в Козятин, Володимир Галицький розповів подробиці. У турнірі брали участь спортсмени 2004–2005 р. н. Молодші також були допущені до змагань, але вони виступали в своє задоволення поза конкурсом. 

– Виступили ми, навіть за відсутності повноцінних тренувань, достойно. Кирилу Луценку не було рівних в секторі для стрибків у висоту. Він переміг з результатом 195 см, – каже Володимир Галицький.

Відео дня

 – А чому так мало? Він же близький, щоб подолати планку на 2,05? – запитали ми у тренера. 

— Справа в тому, що майже всі провідні стрибуни Вінниччини готуються до чемпіонату України, який відбудеться 6–7 лютого в місті Суми. Кирило стрибнув стільки, скільки потрібно було йому для перемоги. Він з Єлизаветою Чорною їдуть в Суми на чемпіонат. Краще зберегти сили там, де вже є перемога.

Серед інших наших спортсменів добре виступила у бігу на 60 метрів з перешкодами Дар’я Переверзова. Її результат 10,3 секунди. Це друге  місце. 

В п’ятиборстві Максим Філюк став бронзовим призером. В секторі зі стрибків у висоту серед дівчат козятинчанки зайняли весь п’єдестал. Бронзова нагорода у Уляни Лакійчук (145 см). Даша Переверзова стала на цих змаганнях дворазовим срібним призером. Її результат 150 см, а перемогу в цій дисципліні, з результатом 160 см, здобула Ліза Чорна.

З бігу на 400 метрів з результатом 1 хвилина 7 секунд Анастасія Бесараба посіла 4 місце. Анастасія Фалатюк здолала цю ж відстань за 1,16.

Відзначились наші молодші спортсмени Владислав Поліщук в секторі для стрибків у висоту стрибнув на 175 см. Дмитро Ярош показав результат на 5 см нижче, а 14-річний Олексій Лясковець завершив змагання з результатом 160 см. Молодша за віком Софія Киричишина стрибнула на 140 см.  

– Якби ми мали можливості для повноцінних тренувань під час карантину, наші результати були б ще кращими, – сказав на завершення нашої розмови дитячий тренер.

У Глухівцях відбудеться рейтинговий турнір з настільного тенісу. Через локдаун змінили дату
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up