Level Up стали срібними призерами: нагороди знайшли своїх героїв лише після локдауна

Level Up стали срібними призерами: нагороди знайшли своїх героїв лише після локдауна
  • В кінці минулого року козятинська команда з черлідерів брала участь в Кубку України. Весь цей час журі конкурсу визначалися з оцінками команд акробатів з танцями. Коли результати стали відомі, ми звернулися до тренера козятинської команди, щоб вона розповіла як проходили змагання

За словами Наталії Салинко, змагання з черлідингу відбулися напередодні Нового року. У форматі прямої трансляції в режимі онлайн. Результати були відомі після Новорічних свят. Тільки через локдаун, нагороди отримали недавно.

Так ви знали, що стали срібними призерами і досі мовчали? — запитали ми у тренера.

— Результат без нагороди ніби людина без посвідчення, — каже Наталія. — Хотіли, щоб результат був підтвердженим фактом.

Відео дня

Козятинська команда Level Up здобула друге місце в своїй віковій категорії «юніори» 11-17 років з дисципліни Cheerleading.

— Нашій команді не вистачило пару балів з акробатики, щоб отримати золото, — каже тренер

Наші призери:

Аліна Гаврилюк (Вернигородок), Назар Павлюк (Верболози), Катерина Гарбар, Ярослав Киричук, Анастасія Собко, Соломія Дзявчук, Дарія Бистрова, Діана Багарова, Влада Сінчук

Спотери (хто страхували команду):

Михайло Горошко, Владислав Бігун, Данило Мазур

Розкажіть про наступні плани вашої команди? 

— На даний час готуємося до обласних змагань, які пройдуть вже не онлайн, у Вінниці на початку квітня, — розповідає Наталія Салинко. — Посилюємо акробатику та парні станти у два зрости людини. Цього року будуть змагатися не лише старша команда - юніори, а й молодші вікові групи (Kids (4-6 років), minis (6-11 років).

 На чемпіонаті області козятинчани завоювали весь п’єдестал
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up