«Леви» для повноцінних тренувань отримали від тренера футбольне поле

«Леви» для повноцінних тренувань отримали від тренера футбольне поле

В нашому місті є два штучні майданчики для гри номер один. Тільки обидва вони підходять для гри в міні футбол, а не для повноцінних тренувань. Тому, що в такій «коробці» можна грати лише в форматі 4 плюс один. Інші учасники тренувального процесу чекають свого виходу на манеж під час заміни.

Щоб виправити ситуацію, тренер «Левів» пригледів футбольне поле в школі-ліцеї. Переговорив з директором учбового закладу Оленою Білянець. Вона сказала йому: «Я тільки за, коли хтось буде доглядати за шкільним спортивним майданчиком під час літніх канікул і карантину.»

Тренер спочатку скосив траву, потім вкатав землю зеленого газону, де вже господарювали кроти і різного роду комахи, та зробив на ньому розмітку. Під стандартне поле 50 на 35 для восьмирічних футболістів Руслан Гуменюк поставив стандартні ворота 2 на 5 метрів. Ще 17 липня на футбольному полі йшли косметичні роботи, а днем пізніше грати на ньому виявили бажання ровесники «Левів» команди «Олімпієць» з Житомира, «Нива» з Вінниці та «Спортивний клуб» Бердичів. Вони за коловою системою в форматі 7+1 провели турнір ігрової практики.

Відео дня

Першими на футбольне поле вийшли гості сусідньої області команди «Олімпієць» та спортсмени Бердичева. Їхній захоплюючий поєдинок завершився нічиєю 3:3. Цікавим в матчі є те, що всі 6 м’ячів влетіли в одні ворота. Перший тайм був за житомирянами, 3:0 а другий — за спортивним клубом Бердичева.

В наступній зустрічі на поле вийшли семирічні футболісти «Ниви» і «Левів». Гравці з Вінниці провели в ворота «Левів» два швидкі м’ячі. Підопічні Гуменюка відігралися і були близькі, щоб забити переможний м’яч. Та спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти – заб’ють тобі. Зі штрафного удару на останній хвилині матчу «Нива» вирвала перемогу.

На гру з командою Бердичева «Леви» вийшли вже по спортивному злими і перемогли футболістів з Житомирщини з рахунком 4:1

В поєдинку команд обласних центрів Житомирський «Олімієць» переграв академію Вінницької «Ниви» 3:1. В матчі з «Левами» Житомирський «Олімпієць» поступився з рахунком 2:4. «Нива» в своїй наступній грі була сильнішою за команду з Бердичева.

Зігравши всі команди по три матчі ,шість очок набрали представники Вінниччини «Леви» і «Нива». В «Олімпійця» чотири бали, в команди Бердичева – одне очко. Самі організатори турніру ні очок, ні забитих м’ячів не підраховували.

— Ми сьогодні не граємо на перемогу, —  сказав перед початком турніру Руслан Гуменюк. — Ми граємо на результат, а саме добре навчитися грати в футбол.

В цих іграх було всього, але коли футболіст в семирічному віці виконує фінт аля «Зідан», то можна зробити висновок, що починаючі футболісти мають можливість вирости в майстрів високого рівня. Тільки умов для росту майстерності футболістів в Козятині майже немає. Тому тренер «Левів» талановитих футболістів рекомендує наставникам з кращою спортивною базою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наташа Наровецька

    Наші "Леви" --найкращі!!!Молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up