Леви можуть знайти нову роботу, а Козероги — наламати дров. Гороскоп на тиждень

Леви можуть знайти нову роботу, а Козероги — наламати дров. Гороскоп на тиждень

Пропонуємо вам трохи розважитися і зазирнути в гороскоп на тиждень (26 вересня — 2 жовтня). Можливо зірки вам щось підкажуть, надихнуть і вмотивують. Але не забувайте, що все у ваших руках    

Овен

Цього тижня вам, схоже, доведеться розраховувати лише на свої сили та вміння швидко міняти плани. Навколо вас можуть закрутитися інтриги, і якоюсь мірою ви самі будете в цьому винні: не намагайтеся проникнути в чужі таємниці, вам би свої утримати в секреті. Зважайте на інтереси ділових партнерів, друзів і членів сім'ї, не ставте свої амбіції на чільне місце.

Телець

Відео дня

Не зайве підсумувати те, що прожито, і відкрити для себе нову сторінку, заповнення якої варто почати з активного засвоєння отриманого досвіду.  Велика кількість інформації складеться в нове формулювання, яке відповість на життєво важливі питання. Постарайтеся не проговоритися про потаємне, одні можуть не зрозуміти, а інші позаздрять. Чим спокійніше ви проведете тиждень, тим краще для вас.

Близнюки

Саме час переглянути та, по можливості, конкретизувати свої плани. Цього тижня цілком ймовірно виконання заповітного бажання, причому без особливих зусиль з вашого боку. Результати вашої діяльності обіцяють бути зримі та вагомі. Не нехтуйте можливістю завести знайомства, вони обіцяють відкрити перед вами нові горизонти. Ви будете сповнені сил та енергії. 

Рак

Настає цікавий тиждень, коли можна активно і із задоволенням попрацювати. Енергія творчості та творення б'є ключем, тому вам багато що вдаватиметься. Ситуація, можливо, вимагатиме від вас високої працездатності. Нові люди можуть зіграти істотну роль у влаштуванні вашої кар'єри, реалізації ваших ідей. Однак спробуйте менше говорити і більше слухати. Кінець тижня - вдалий час для поїздок.

Лев

На початку тижня ви можете за бажання знайти нову роботу. Хоча будь-який ризик чи авантюра приведе вас до провалу чи розчарувань. Із середини тижня можливі компроміси, тож із начальством краще не конфліктувати. Намагайтеся зарекомендувати себе сумлінним працівником. Виявіть дружелюбність та терпимість у спірній ситуації. 

Діва

Тиждень може вимагати від вас активності та нових ідей. Якщо ви досить мудрі, то швидко зрозумієте, що нове, це добре забуте старе. Тому побоюватися перенапруги на роботі вам не доведеться. А якщо вас відвідає натхнення, то будь-яка справа вам під силу. В особистому житті не виключені обман та зради.

Терези

Тиждень на вас чекає динамічний і наповнений різноманітними подіями. Ви готові до нового, хоч би що було його джерелом. Вже на початку варто зайнятися реалізацією того, що було задумано, навіть якщо ви ще не встигли додумати до кінця. Поділіться своїм добрим настроєм з оточуючими, і ви зможете придбати нових друзів. У професії та коханні ви підкорите нові вершини.

Скорпіон

Цього тижня постарайтеся зловити свою хвилю удачі. Ваші ідеї на роботі будуть потрібні і вам вдасться вирішити більшу частину своїх і навіть чужих проблем. Тож можна чекати солідного прибутку і пропозиції стати начальником. В особистому житті давно назріли важливі зміни.

Стрілець

Не будьте надто відвертими, колегам та друзям не обов'язково знати про вас все. У середині тижня можливе відрядження, результати якого позитивно позначаться на вашому службовому просуванні. За мінімальних зусиль ви можете отримати максимальні результати. Неділя – сприятливий день для сімейних вечорів та зустрічей зі старими друзями.

Козеріг

Цього тижня є ризик помилок та втрат. Тож продумуйте план дій і прораховуйте всі варіанти, у тому числі й невдалі. Серед тижня краще не вступати у суперечки з начальством і не сваритися з родичами. Четвер – сприятливий день для просування по службі. У п'ятницю постарайтеся об'єктивно розрахувати свої сили, не переоцінювати свої можливості.

Водолій

Спокій, тільки спокій... Життя цього тижня легко приведе вас до успіху. Емоційність лише зіпсує всю справу, а поспіх призведе до того, що найголовніше буде забуто. Постарайтеся не змушувати нікого «зрозуміти ваше становище», тому що ви можете вирішити свої проблеми самостійно. У вихідні уникайте сімейних конфліктів.

Риби

Цього тижня нові зустрічі та знайомства будуть для вас особливо важливими, виявіть активність, не сидіть вдома. Скільки часу ви витрачаєте на мрії про нездійсненне? Поки є сили та час, краще прикладіть їх до практичної діяльності. Не захоплюйтеся тратою грошей, ви створите про себе найкращу думку, виявивши розсудливість, а не показну щедрість з метою справити враження. У вихідні варто зайнятися домом та сім'єю.

Читайте також:

Одяг для поранених бійців, який шиють у Козятині, вже поїхав до одного з госпіталів

Як 91-річну переселенку з Миколаєва приютили в Козятинському Терцентрі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up