Леви приїхали з бронзою

Леви приїхали з бронзою

Козятинські “Леви” 25 серпня в місті Гнівань брали участь в турнірі на кубок ”Gnivan Sammr”.

Крім них змагалися ще сім спортивних колективів з Вінницької області. Це господарі змагань команда “Гнівань”, ДЮСШ Бар, “Темп” Вінниця, ФК “Юніор” Вапнярка, команда Села Строїнці Томашпільського району, команди Сутиски і Кобелецьке Тиврівського району.

Наші земляки, забивши 32 мячі і пропустивши 6 голів у власні ворота, фінішували на турнірі третіми. Команда з Козятина була самою молодшою на турнірі. А Данило Кущак — на два роки молодшим від учасників з інших команд.

Поступилися наші маленькі спортсмени господарям турніру футболістам “Гнівані” з рахунком 1:2. Ще однієї поразки з рахунком 1:3 наші земляки зазнали від ще одного представника Тиврівського району команди смт Сутиски. З футболістами вінницького “Темпу” “Леви” розійшлися миром 1:1. Мають у своєму активі козятинці чотири перемоги. З мінімальним рахунком 1:0 вони переграли сильну команду “Юніор” з Вапнярки. ДЮСШ міста Бар вони забили 6 сухих м’ячів. Ще більший рахунок 8:0 був зафіксований в зустрічі з командою села Строїнці. А з командою села Кобелецьке наші “Леви” розібрались з не футбольним рахунком 14:0.

Відео дня

За підсумками всього турніру, ще, як його називають, “Літній кубок Гнівані”, чемпіонами стали 9-літні футболісти “Гнівані”. Срібні нагороди у спортсменів смт. Сутиски. Бронзові призери — “Леви” з Козятина

Від редакції:

Вітаємо левів! Ви прославляєте Козятинщину!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up