Лікарі поділили людей на своїх і чужих

Лікарі поділили людей на своїх і чужих

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернувся мешканець міста Козятина, батько школяра

Він повідомив, що у вівторок, 5-го лютого, будучи вдома, коли його син поснідав і збирався в школу, у нього почалися різкі коліки в животі. Дитя почало бліднути, руки його стали холонути. Вирішили звернутися до сімейного лікаря. Приїхавши в “міську сімейну медицину” звернулися в реєстратуру. Там отримали талон до нашого сімейного лікаря Людмили Рожанської. Під її кабінетом було багато людей за попереднім записом. І люди, які були за записом на 5-число, були проти, щоб дитину прийняв лікар, як хворого з раптовим захворюванням.

Батько учня, щоб ні з ким не сваритися, знову пішов в реєстратуру з проханням, щоб подивився сина якийсь інший лікар, до якого менша черга. Суть проблеми зрозуміли і направили до лікаря Трофімова.

Батько сказав вже в кабінеті лікарю: “Огляньте сина, у нього болить живіт”. Лікар запитав медсестру: “Це наші?” Медсестра відповіла: “Це не наші”. І той дивитися cина відмовився. А хто ж допоможе дитині?

Відео дня

Батько хворого виразив своє обурення і вийшов з кабінету. Хотів знайти завідувачку сімейної медицини та вона була чи то на співбесіді, чи на планерці. Чекати не стали. Хотіли йти в аптеку, щоб купити якісь ліки…

— Та трапилось так, що школяра оглянула все ж наш сімейний лікар Людмила Рожанська. Молодчина! Приписала ліки, дала направлення на аналізи, які ми здали. Усе добре! Як належить, — каже батько.

У редакції обуреному батькові журналісти поставили одне запитання: “Чим  лікар мотивував свою відмову приймати вас?”

— Він не пояснив. Він просто сказав, що ми не його. А взагалі так вчиняють не лікарі, а рвачі, — підсумував батько.

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up