Лишили на дощ і холод собаку з цуценятами

Лишили на дощ і холод собаку з цуценятами
  • Ця історія про людську черствість і, водночас, про те, що є добрі люди, які не байдужі і роблять все можливе, аби допомогти.
  • П’ятеро собаченят і маму колишні горе-господарі викинули на вулицю.
  • Чотирилапим пощастило потрапити до волонтерів. Тепер тваринам шукають нові родини

Козятинські зоозахисники час від часу звертаються до нас із проханням написати про чотирилапиків, які опинилися на вулиці, щоб знайти їм нових господарів. Цього разу наші волонтери шукають людей, які готові прихистити маленьких гавкотунів. Малечу разом із мамою безжально залишили на вулиці. Їх знайшли на вихідних.

— Їх побачила знайома, коли гуляла зі своїми собаками, — розповідає Людмила Ілієвич-Швець. — І тут близько десятої вечора влітає мені на месенджер повідомлення «Люда, ти уявляєш, таке сталося». В неділю ми їх половили. Вони комунікабельні, з людьми знайомі, не дикі. Трішки остерігаються, зрозуміло, але мама така мудра! Це щенятко одне запищить — вона біжить, як стріла. В очі дивиться. Я їх забрала, бо куди їх там лишати? Вони під голим небом. Там, куди їх підкинули, зараз будівництво ведеться, а поруч розвалена хата. Вони там на мокрих ганчірках, на папері були. Там якесь накриття таке хитке. І вони там. І ця погода така гнила, вони мокрі, замерзли, тому що вони манюсінькі ще. Ми взяли переноску, сумку, запакували їх, мамочку несли в руках.

Людмила забрала хвостиків до себе. Поселила їх у будці, постелила туди старого кожуха, щоб цуценята з мамою не мерзли.

Відео дня

— Сьогодні зранку я прокинулася від того, що у мене в дворі така охорона, — продовжує волонтерка. — Вони так гавкають, такі колобки! Я виходжу до них із їжею, а вони такі смішні.

Усі цуценята — дівчатка. Хоч і не породисті, проте дуже гарні. Мама схожа на суміш такси зі спаніелем. Поки що і крихітки, і матуся живуть у Людмили вдома. Але залишити їх в себе жінка не може, тому чотирилапим шукають нових люблячих господарів, які будуть піклуватися про них, огорнуть турботою і любов’ю.

— У подальшому ми б допомогли зі стерилізацією, домовилися б із ветеренарами, — додає Людмила. — Бо дуже хочеться їх прилаштувати. Вони такі розумахи! Такі класні! А мама! Ці мудрі, розумні очі! Вона тебе просто читає. І вона дуже вдячна.

Якщо хочете прихистити цуценя, телефонуйте за номером (063) 605–92–04.

 

Читайте також:

«Шукаємо кицю-маму для маленького котусика»: контакти зоозахисників для допомоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Valentina Shaidovska

    Тільки штрафи, бо порозводили собак, котів,  А потім викидають їх на призволяще, а вони такого ставлення не заслуговують. Раз тримає в господарстві чи в квартирі якусь тварину т римаєш то доглядає і не викидайте їх на злиденне життя. Бо їх дуже шкода. Колись так не було, а це якась біда з цими тваринами.
  • Светлана Лещук

    Україні дуже потрібний штраф за таке поводження з тваринами,чомусь ті люди думають ,що у волонтерів гроші на дереві ростуть.Взяло і викинуло живу істоту 😡😡😡

    Екатерина Ляшук reply Светлана Лещук

    Светлана Лещук підтримую 💯
  • Олена Білоока

    Дякую вам за вашу доброту 🙏можна фото мами??
  • Ніна Козачук

    Дякуємо Дякуємо Дякуємо Вам

keyboard_arrow_up