Листи у сміттєвий бак

Листи у сміттєвий бак

Враження від нардепа

12 травня 2018 року вів прийом народний депутат Юрчишин П. В. Ми з мамою загиблого Гранецького з с. Юрівки написали листи і вирішили передати ці листи депутатом у МВС, генеральну прокуратуру, апарат ВР. Але пройшло вже більше 3 місяців. Ми не отримали навіть брехливої відписки ні звідки. Це говорить про те, що ніхто нікуди їх не відправляв, а якщо відправляв, то не далі сміттєвого бака.

Ми не просили ні матеріальної допомоги, ніяких других милостинь від Юрчишина, а просили вручити особисто ці листи. Але, мабуть, і на це начхати.

Це ж не голосувати за «дебільні» реформи, за які «блок панамських патріотів» платить гроші, а просто поставитися з повагою до своїх виборців, бо такі дурні голосували за цього депутата. Який допоміг потім розвалити з іншими 2 лікарні, провівши так звану «медреформу», бо якщо у вас немає грошей, то краще займайте місце на «Керекеші», бо не підійдуть до вас світила медицини ні Щавлюк, ні Шуляк, ні інші.

Відео дня

Реформа проголосована за гроші на знищення простих людей, а не для того, щоб вилікувати — могла бути прийнята тільки у нас. Бо щоб людині відрізати ногу, не кажучи про лікування до цього, треба «світилам» заплатити 6 тисяч гривень, а потім, щоб отримати групу, ще 8 тисяч, бо після того шумного скандалу із затриманням на хабарі у МСЕК, дуже вже «жорстоко» покарали винних. Мабуть, ота приказка «ворон ворону око не виклює» дуже сюди підходить.

Мабуть, за всі ці так звані «реформи» голосував і наш шановний депутат: закон Лозового, зміни до КПК, де бандит має більше прав як потерпілий. Це все не для нас, а для таких, як колишній керівник поліції Ткачук, який 3 роки розповідав, що непосильною працею вивів Жмеринку на рівень Європейського стандарту, за що і отримав 3 квартири, земельну ділянку, машину — це все придбано у той час і оформлено на леді. Ще є будинок, квартира і машина, куплена у 2016 році у той час, коли він так активно їздив у зону АТО по «завданню». Але знають всі, які це були «завдання» і чим би це закінчилось, якби не свої прокурори, судді. Усе вдалося залагодити.

Після свого звільнення він все обіцяє повернутися, але такого не буде, бо ще одна поїздка наша до керівництва Вінниці — піде просто на відпочинок, «рішайко» всіх бандитських справ тоді матиме більше часу навіть для футболу.

А ми купимо йому корзинку, хустинку, спідничку і нехай іде у свою Сестренівську хатинку, яку він «бідолаха» має. Поліцейські новини він буде знати всі, бо 7 людей своєї рідні прилаштував у поліцію, а це декого за «капусту» взяв.

Може, в Сестренівці хоч інколи будуть снитися ті справи, які він не розслідував по загибелі людей, по нанесенню тілесних ушкоджень так, як на даний час в суді справа по побиттю жителя Глуховець Харахонді, який залишився інвалідом. А всі вказівки бандитам, як закрити справу, давав особисто Ткачук. Дуже хочеться, щоб на лаві підсудних разом із злочинцями сидів і він.

Кожен раз посилав нас у церкву і Почаїв, то може настане такий час, що йому самому потрібно буде йти.

Не забули ми із Гранецькою, як приїздили перевірки з МВС, а у нас ще є «великий реформатор» Мафік, який також допомагав розвалювати лікарню, а коли приїздили перевіряти поліцію, добровільно-примусово викликав голів сільських рад, щоб хвалили поліцію і особисто Ткачука. Люди дуже добре пам’ятають і цього «патріота» районної ради.

Можна писати ще багато, але проходячи більше 6 років оці всі ганебні випробовування, я особисто зверталася до людей — на наступних виборах думати і зважувати, за кого проголосувати, дають гроші — беріть, бо це вони у вас вкрали, а заходячи в кабіну, думайте про себе і своїх дітей. Ця влада набагато гірша попередньої.

Сьогодні наші діти шукають роботу за кордоном, батрачать на панів, покидають сім’ї, шукаючи роботу. А що, в нас немає роботи? Є депо вагонне локомотивне, станція, відділок залізниці і інші підрозділи, але звернувшись туди і почувши, скільки «капусти» треба заплатити, охота відпадає, бо ваша дитина за рік це не відпрацює.

Отака в нас держава. Риба псується з голови, отакі керівники на місцях беруть приклади зверху. Вони не бояться ніяких покарань, бо з ними в спілці прокуратура, суди та інші органи.

Забули тільки, що між цим усім ще є Божий суд.

Шановні козятинці, ми як матері, що втратили своїх дітей, просто звертаємось до вас, не мовчіть, коли бачите таку несправедливість, бо цих «реформаторів» не більше за нас. І якщо ми будемо підтримувати, допомагати один одному, тоді ми будемо разом великою силою.

З повагою, Шайдюк Н. Т., мати загиблого сина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up