Локомотив був кращим в контролі м’яча та поступився Ягуару

Локомотив був кращим в контролі м’яча та поступився Ягуару

Минулої п’ятниці футболісти Козятинського “Локомотива” на власному стадіоні приймали беззаперечного лідера останніх років “Ягуар” з Калинівки. Обидві команди грають в чемпіонаті Калинівського району. Господарі поля мали перевагу в організації атаки та програли калинівчанам за поганої реалізації гольових моментів.

Почався цей матч з обурень любителів футболу. Пан Віталій каже, а що жодної афіши по місту чуть гру не пропустив. Коли команди вийшли на поле стало зрозуміло, що залізничники значно підсилили свій склад. Вони під свої знамена залучили виконавців  які грали на більш високому рівні.

З перших хвилин поєдинку козятинці мали перевагу в контролі м’яча. Та на підступах до карного майданчика суперника господарі поля стикалися з злагодженою обороною “Ягуара” Спроби з середини поля дальнім пасом  вивести на на ударну позицію нападників “Локомотива” в більшості випадків зупинялися свистком арбітра фіксуючи положення поза грою. В свою чергу гості свій перший небезпечний момент втілили в гол у ворота гравців полосато білій формі. Це гравець “Моноліта” армієць який проходить службу в “Ягуарі” Максим Пилипенко блиснув індивідуальними діями і вивів команду синіх вперед. 

Відео дня

Потуги зрівняти рахунок команді залізничників не вдавалося скоріше всього із за не зіграності команди. То пас в нікуди, то зайва передача на партнера. В такому ключі завершилась перша половина зустрічі.

В другій сорока п’ятихвилинці картина щодо ведення гри на полі не змінилася. Залізничники атакували армійці Калинівки грали від оборони, а після перехоплення м’яча йшли вперед на максимальній швидкості Під час однієї з атак футболісти в синій формі здобули право на подачу кутового. Після навісу з стандартного положення ягуарівці забили другий м’яч в ворота господарів.

Гравці “Локомотива” не пали духом і продовжували гнути свою лінію. Націленість господарів на ворота лідера чемпіонату порою зашкалювала. Іноді троє гравців “Локомотива” опинялися в офсайді.

Коли гра перейшла в заключну стадію біло -полосатим вдалося розіграти  комбінацію. Замкнув триходівку Володимир Добжанський змінивши рахунок 0:2 на більш прийнятний. За пару хвилин господарі поля могли зробити рахунок 2:2. Тільки кругленька кулька зрадницьки торкнувшись стійки воріт відлетіла в поле.

Ягуарівці зберегли переможний рахунок. “Локомотив” програв фавориту чемпіонату. Та гра, яку продемонстрували вони дає надію, що перемоги у них попереду.

Читайте ще:

На Міжнародному турнірі ветеранів грав козятинець Павло Луцюк
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up