«Локомотив» програв «Турбову»

«Локомотив» програв «Турбову»
Один з небезпечних моментів гри. Але цього разу м’яч оминув ворота команди залізничників
  • У четвер, 25 липня, на стадіоні «Локомотив» пройшла календарна гра серед аматорів чемпіонату Калинівського району з футболу. До наших земляків приїхали футболісти ФК «Турбів».
  • Захоплююча гра завершилася перемогою гостей з рахунком 0:3.
  • Розповідаємо про перебіг подій цього матчу

«Локомотив» здобув право на першу атаку. Розвівши м’яч з центру поля, команда в смугастій формі в чотири хода наблизилась до карного майданчика синьо-білих. Та на підступах до воріт гостей, залізничники втратили м’яч і почалася контратака. З того моменту козятинчанам нечасто вдавався комбінаційний футбол. Майже кожен гравець намагався діяти індивідуально, що нерідко призводило до втрати м’яча. Турбівці захопили ініціативу і не упускали її майже до кінця першого тайму. На останній хвилині першої половини зустрічі господарям поля вдалася швидка контратака. Дехто з прихильників «Локомотива» вже бачив м’яч у воротах.синьо-білих. Тільки гравець «Локомотива» замість пробити по воротах, віддав пас на набігаючого партнера, а той пробив прямо в голкіпера гостей. З голом у роздягальню не склалося і команди пішли на відпочинок при рахунку нуль-нуль.

На початку другої сорокап’ятихвилинки залізничники вирівняли гру і хвилин 15 ні одній із команд не можна було надати перевагу в командних діях чи володінні м’ячем.

Відео дня

Невідомо, в якому ключі далі проходив би поєдинок, якби за другий гірчичник не був видалений з поля футболіст «Турбова». 

Згодом гості здобули право на подачу кутового. Під час подачі зі стандартного положення вдалу позицію біля воріт «Локомотива» обрав півзахисник «Турбова» Дмитро Паламарчук. Він виграв верхову дуель у захисників «Локомотива» та відкрив рахунок в матчі. За декілька хвилин темношкірий українець Міранда Фелікс Санчес подвоїв рахунок у зустрічі. Правда, гол записали на автора першого м’яча. Прудконогий Фелікс не образився, що гол записали на його партнера по команді. Переможну крапку в матчі турбівчани поставили з одинадцятиметрової позначки. Так рахунок в зустрічі став 0:3.

Після матчу декілька козятинських любителів футболу сфотографувалися з командою переможців. Вони мають право на такий вчинок. Команда, яка показала красивий футбол, достойна уваги з боку вболівальників команди суперника. А в самих тиврівчан будуть приємні спогади, що в Козятині живуть люди, які розбираються в тонкощах футболу. Нашому «Локомотиву» можна подякувати. Не за те, що вони програли. За те, що вони є. Завдяки їм у нашому місті є футбол. Команда тільки сворена і їхні перемоги ще попереду. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up