“Локомотив” розгромив “Вал-Ком” Черепашинці 6:0

“Локомотив” розгромив “Вал-Ком” Черепашинці 6:0
  • В неділю, 13 жовтня, на стадіоні “Локомотив” пройшов футбольний матч між Козятинським “Локомотивом та ФК “Вел-Ком”
  • Це була гра восьмого туру відкритого чемпіонату Калинівського району.
  • Гравці “Локомотива” до цієї зустрічі підійшли з бажанням показати красивий футбол. Адже це була остання гра на власному стадіоні перед зимовою перервою.

Початок гри як і весь перший тайм пройшов за ігрової переваги господарів поля. Футболісти “Локомотива” хотіли порадувати своїх земляків красивою грою з перших хвилин матчу. На ворота гостей були націлені навіть гравці захисту “Локомотива”. Тільки жага забити швидкий м’яч обернувся для команди залізничників не узгодженими діями футболістів на полі. То зайва передача на партнера призводила до втрати м’яча, то не вдавалося приборкати непокірний м’яч який часто не правильно лягав на ногу. При завершальному ударі по воротах козятинчанам бракувало влучності. 

Любителі футболу яких зібралося на цю гру більш як півтори сотні чекали голу від своїх улюбленців. Фани “Локомотива” були в розпачі коли шкіряна кулька летіла в строну воріт, а не опускалася в воротах черепашинців. Самі нетерплячі вболівальники ходили до рибалок, а заспокоївшись вертались на стадіон з словами—Що ще не забили? Не забили — нулі на табло відповідали прихильники команди залізничників. Не забили гравці “Локомотива”до останньої хвилини першого тайму та пішли на відпочинок при рахунку 0:0.

Відео дня

На другу половині зустрічі козятинчани з’явилися на полі раніше від арбітра зустрічі. В таких випадках в перерві матчу футболістами розбирають гру першого тайму і дають обіцянку, що в другому таймі зіграють краще. Результат тієї розмови дав ефект на початку другої сорокап’ятихвилинки. Це Євген Кумченко обікрав м’ячем захисника “Вел-Кому”, підлаштував шкіряного під ударну ногу відкрив рахунок в матчі. Він же за декілька хвилин подвоїв рахунок. Після забитого другого голу в команди залізничників почало виходити на полі буквально все. Мяч знаходив адресата при передачах на середню і дальню дистанцію. Гравці “Локомотива стали вдало грали без м’яча, а партнери вчасно віддавали їм передачу. На полі були майже ті самі виконавці що грали в першому таймі, а команда грала по іншому. Кожна атака «Локомотива»   завершувалася як не голом в ворота гостей то продуманими діями футболістів на полі. Хет трик оформив Ярослав Корніюк. Окрасою всього матчу став його другий м’яч забитий головою в дев’ятку з за меж воротарського майданчика. Ще один гол на рахунку вийшовшого на заміну Сергія Сікалюка. 

Фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок в матчі 6:0 на користь команди з берегів Гуйви. «Молодці»! Сказали любителі футболу гравцям «Локомотива» за хорошу гру останнього матчу на своєму полі.  Футболістам «Локомотива» любителі футболу сказали «До побачення». Та не сказали до побачення футболу. В нашому місті ще будуть матчі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up