Лозунг Пузиря більшовицький: “Себе захищу”

Лозунг Пузиря більшовицький: “Себе захищу”
В минулому році оприлюднення у всіх ЗМІ факту, що Козятин засипає сажею, нічого не змінило

Основи соціальної доктрини козятинського міського голови Пузиря підлягають знищенню силовим протистоянням, оскільки, як правові,себе вичерпали

У п'ятницю 17 листопада відбулась зустріч  осередків Політичних партій Козятинщини "Громадянська позиція " та " Самопоміч" з залученням безпартійних та представників Добровольчого руху ОУН.В присутності представників Межрігіональної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Вінницькій області.

Як основні тези, констатовано, що сьогодні людство прагне більшої справедливості у процесах глобалізації, висловлює стурбованість проблемами екології і чесного державного управління. Відчувається необхідність оберігати національну самосвідомість, дотримуючись водночас Закону й усвідомлюючи єдність  громади.

На жаль, міський голова Козятина Олександр Пузир та більшість депутатського корпусу сповідують інші мораль та цінності.

Відео дня

Сфера праці комунальних служб, що мали б створити сучасний технологічний процес комфорту, навпаки змінено в русло пониження рівня якості теплопостачальної організації в міст. Це потягнуло появу такого явища, як смог.

Системність смогу, що постійно присутній, як явище, несе в собі загрозу життю та здоров’ю населення. Ускладненню хвороб хронічного характеру у людей розвиває масовий депресивний стан та «підриває довіру» до публічних органів влади в місті. Дискредитацією вільного ринку, міський голова пролобіював організацію, яка не може якісно надавати послуги, створила смог, про що є заключення вузькоспеціалізованих екологічних організацій. Економічних процес не контролює, оплачує рахунки фірми міським бюджетом, як за якісно подані послуги, що дали негативний результати.

І це продовжується і буде продовжуватись до завершення сезону. Всі намагання, змусити голову діяти і вживати певних обмежень відносно спричиненого смогу, результатів не дали.

Зібрання прийшло до висновку здійснити акції прямої дії. А саме,

  • оголосити про створення осередку протидії свавіллю та бездіяльності міської влади та його керівника.

  • здійснити набір волонтерів з жителів громади для облаштування коридору ганьби перед міською радою міста, щоб виразити до них свого ставлення

  • акція довготривала постійно діюча до усунення причин смогу .

  • кожного дня з 8 год. 30 хвили до 9 год.30 хв. за виключенням вихідних застосовувати шумові димові фарбуючі ефекти до перших осіб міста причетних діяльністю або бездіяльністю до утворенню смогу.

  • серед громади створити юридичну групу з метою подання позову до суду на міськраду, домагаючись заблокування рахунків заробітної плати працівників всіх без винятку професій та посад.

  • заблокувати рух коштів через суд енергогенеруючій компанії міста, причетній до смогу.

  • заблокувати право виїзду за кордон міського голови та всіх працівників міськвиконкому по списку.

 

Список ефективних дій, що змусять міську адміністрацію працювати та лобіювати інтереси громади, не вичерпаний. Він може бути розширений або зменшений в ході лобіювання інтересів громаді та покращення екології в місті.

За попередньою консультацією, юридичний супровід можливого протистояння будуть здійснювати на волонтерських засадах представник ГО “Ніхто крім нас”, Добровольчого руху ОУН, ВПК Айдар та юристи міста Козятина, активісти штабу Козятинських партизан, Всеукраїнська спілка журналістів з осередком в Козятині Представників Межрігіональної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Вінницькій області.

Як альтернатива можливого протистояння ініціативна група вимагає від міського голови чітко по пунктам з вказанням дат укласти мемарандум про співпрацю з громадою. Оскільки тільки адміністрація міста в межах домовленостей в юридично правовому полі має право змусити  енергокомпанію спалювати якісне пальне, що не сприяє екологічній катастрофі.

Неукладання меморандуму та його публічного ознайомлення для громади до 25 листопада 2017 року тягне за собою вжиття заходів передбачених в плані.

Контактна особа: уповноважений від Спілки незалежних журналістів Владіслав ПОВХ, дзвінки з даного приводу на телефон “гарячої лінії редакції “RIA-Козятин” 068-308-01-25.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up