Козятинські любителі пейнтболу в першій грі зіграли внічию 4:4

Козятинські любителі пейнтболу в першій грі зіграли внічию 4:4
Команда зелених чекає сигналу для штурму барикади сірих
  • Спортсмени через епідемію коронавірусу були позбавлені участі в будь-яких змаганнях.
  • І як тільки Уряд України з 11 травня дозволив відкрите тренування професійним спортсменам, на бігові доріжки та в спортивні зали поспішили спортсмени.

На стадіоні «Локомотив» виконував вправу відштовхування від землі стрибун у висоту Олександр Репало. А команда козятинських пейнтболістів 12 травня в одному з лісових масивів Козятинщини провела змагання. У них взяли участь 10 досвідчених спортсменів і двоє початківців. У ролі глядачів були дружини спортсменів.

До початку змагань в лісочку були розставлені щити, з яких нашвидкоруч зробили макети укриття. Коли майданчик для поля бою був готовий, стали готувати маркери – це зброя спортсмена, схожа на автомат, тільки з колбою зверху. Стріляє маркер желатиновими капсулами, наповненими фарбою.

– Правила умовної війни знають старожили змагань і спортсмени-початківці. А щоб перемагати в змаганнях — треба розробити тактику бою, – каже боєць Костянтин. –  Я провів на майданчику 8 поєдинків і ні разу в мене не потрапила желатинова куля.

Відео дня

— Тоді розкажіть нам, як досвідчений боєць, чому ви перестали брати жінок і дівчат на змагання. З ними що, не цікаво? Чи в цій грі жінки непереможні?

— З жінками дуже цікаво в плані розваги. У них присутня тактика милосердя, їм простіше вистріляти кулі в кущі, ніж стріляти по живій мішені. Їм для адаптації в  пейнтболі треба більше проводити ігор на полі бою. Тоді вони стануть досвідченими спортсменками, тоді такі змагання не будуть втрачати у видовищності.

— А що для вас гра в пейнтбол?

— Для мене, це спорт, в якому перемагаєш свого суперника не силою, а завдяки обраній тактиці, в умінні вибрати позицію

— Ваше екіпірування дозволяло проводити змагання навіть під час карантину. Не було спокуси раніше поїхати в ліс і провести змагання?

— Так, наша амуніція має  більше ступенів захисту, ніж медична маска, і у нас не контактний вид спорту. Ми завжди проводимо змагання майже на відкритій місцевості. Хтось би побачив, справедливо міг би сказати, коли можна комусь, то й нам можна. Карантин був поширений на всіх спортсменів. Ми не могли бути кращими за інших та й підставити когось не хотіли.

— То який загальний рахунок у вашій грі у війну?

— Бойова нічия, рахунок чотири-чотири, перемогла дружба досвіду і тактики, – наостанок сказали Олександр з Костянтином.  

Після бою можна й колективне фото

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up