Любов до Батьківщини починається з родини

Любов до Батьківщини починається з родини

Місяць травень щедрий на родинні свята - в другу неділю ми традиційно святкуємо День матері, а 15 травня весь світ відзначає Міжнародний День сім’ї. Ці свята народилися з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Міцна і дружня українська сім’я, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної і успішної держави. А основа сім’ї та роду – материнство. Це безцінний дар, вічне джерело людського буття. Для кожного з нас немає нічого святішого, ніж наші матері.

Вчора, 24 травня, відбувся районний урочистий захід з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї за участі багатодітних родин нашого району.

У Козятинському районі проживає 542 багатодітні сім’ї, в яких виховується 1882 дитини. З 2008 року 178 матерів за зразкове виховання дітей отримали почесне звання «Мати-героїня».

Відео дня

З вітальними промовами, найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя до присутніх звернулися заступник голови районної ради Анатолій Задорожнюк, голова райдержадміністрації Юрій Слабчук, дружина народного депутата Петра Юрчишина – Любов Ярославівна, подякувавши батькам за їхню працю у вихованні дітей.

Якого б віку і статусу не була людина, де б вона не жила і яких поглядів би не дотримувалася, вона потребує родини. Спочатку тієї, де народжується і росте, потім – тієї, яку створює сама і де ростить своїх дітей. Довіра, турбота, підтримка – ось з чим асоціюється це слово. 

Зворушливим моментом на святі  було вручення  подарунків багатодітним родинам, які є прикладом кращих сімейних традицій української родини та гідним прикладом для наслідування.

Деякі сім’ї до свята підготували творчі номери, заспівавши пісень чи продемонструвавши танець.

Свято пройшло у чудовій, теплій атмосфері, а зала була сповнена радістю дитинства та щастям батьків.

Читайте також про:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up