Людей обурює, що хочуть вкрасти у них дорогу

Людей обурює, що хочуть вкрасти у них дорогу

Нею вони користувалися споконвіку, а тепер тут ставлять капітальну огорожу

В редакцію газети RIA-Козятин звернулись мешканці вулиць 9 Січня, Некрасова, Матросова, Гоголя, Джерельної, Вишневецького та провулку Лугового та Вишневецького. Вони повідомили, що на переході від колишньої столови №1 до провулку Лугового будується паркан. Виявляється, власник будинку 14/1 по вулиці 9 Січня вирішив розділити доріжку капітальною огорожею.

Тепер людям доведеться ходити під стінами аварійної будівлі (що навпроти вказаного будинку), наражаючи себе на небезпеку.

Люди скаржились, що вони вже звернулися до міського голови. Той обіцяв вияснити, чи законно загороджується сусід на дорозі.

Відео дня

Але люди збентежені тим, що роботи продовжуються і ніхто ні на що не реагує.

В редакції була складена заява-вимога до очільника міста припинити будівництво. Під нею за годину були зібрано 76 підписів мешканців прилеглих до згаданого проходу вулиць та провулку. Заяву віднесли в міську раду та зареєстрували.

Представники “RIA-Козятин” побували на конфліктному об’єкті. Поспілкуватися з господарем будинку поки що не представилось можливим.

 

Прокоментувати дану ситуацію ми попросили депутата цього округу Романа Масиру.

— До мене з даного питання ніхто не звертався, — сказав він.— Подібні дозволи дає міська рада. Я не пам’ятаю, щоб ми на сесії розлядали таке питання. Я з’ясую позиції обох конфліктуючих сторін і повідомлю.

Як вирішиться питання, відслідкуємо і вам розповімо.

 

Така вимога сьогодні була зареєстрована в міській раді:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up