Людей з ближніх сіл заставляють платити за дороги

Людей з ближніх сіл заставляють платити за дороги

Шок: “двійка” подорожчала на 2 гривні!

Початок лютого шокував пасажирів другого маршруту. Ціна за проїзд піднялася на дві гривні. Тариф зріс тільки для мешканців села Козятин та Іванківців. По місту залишилось, так як було, — 4 гривні. На село Козятин — 6, а у Іванківці — 8!

Журналісти “RIA-Козятин” стали свідками словесних перепалок та жвавого обговорення пасажирів з приводу підняття тарифів. Перший під шквал людського обурення потрапив водій. У день стрибка ціни йому посипалися питання: “Чому підняли проїзд саме для жителів прилеглих сіл”? “Хіба їхати в село, то більший кілометраж, ніж, наприклад, на вулицю Матросова? Не справедливо! Сідати біля універмагу, проїхати три зупинки до сільради, і заплатити 6 гривень! А об’їхати пів-Козятина від Островського до Івана Франка —  4! Де логіка?” Водій відповідав так: “Хай до вас дороги зроблять нормальні, тоді ціну скинемо. А то неможливо по ямах їхати!”

То це виходить що, люди мають платити таку захмарну ціну, бо голова села за минулий рік, по маршруту, яким курсує автобус, ні разу не поремонтувала дорогу? Навіть ямкового ремонту не було?

Відео дня

Для пасажирів це добряче б’є по кишені. Особливо шоковані пенсіонери, батьки школярів. Адже якщо дитина щодня їздить до школи і назад, то вона має платити 10 гривень у день (у період навчання школяр має знижку 30%). Уявіть собі, за тиждень набігає 50 гривень!! Це здирство!!!

Звісно, в цій ситуації можна зрозуміти і водіїв з перевізниками, і пасажирів. Транспорт ламається. Жахливі дороги по всьому Козятину. Чому люди мають за це віддуватися? Де контролюючі органи? Де чиновники і їхня совість?

Ми звернулися за коментарем до спеціаліста І-категорії з питань енергетики, транспорту та зв'язку Козятинської міської ради Сергія Сергійовича Сікалюка. Ось що він сказав:

— Ми контролюємо маршрути і тарифи тільки по місту. Це питання сільської ради.

Марія ШЕВЧЕНКО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Шайдовска

    А що є дороги? Де?
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up