“Лютий Козятин” прогримів на всю Україну

“Лютий Козятин” прогримів на всю Україну
  • Сьогодні на одну пісню про Козятин стало більше

Козятинський гурт “Draft”, який нещодавно виборов гран-прі на всеукраїнському фестивалі в Умані і фестивалі у Чернівцях, випустив новий трек під назвою “Лютий Козятин”. Прем’єра пісні відбулася у четвер, 18 листопада. “Лютий Козятин” пролунав на радіо ROKS о дев’ятій годині ранку. Спеціально для прем’єри вокаліст гурту Сергій Гайдучок записав коротке привітання, яке ведучі увімкнули перед тим, як пустити в ефір трек.

Насправді “Лютий Козятин” першими почули козятинчани. Бо хоч всеукраїнська прем’єра відбулася 18 листопада, презентували цей трек дещо раніше - у серпні. Гурт “Draft” вперше виконав цю пісню на фестивалі “Рок-Козятин”, який цьогоріч приурочили до святкування 30-річчя Дня незалежності.

“Лютий Козятин” - це пісня про наше місто і його мешканців. Автор слів - Сергій Гайдучок. Та краще сто разів послухати, аніж один раз прочитати. Крім того, у вас є така можливість, навіть якщо ви пропустили прем’єру на радіо. Гурт “Draft” опублікував нову пісню на своєму офіційному каналі у YouTube. За перші три години пісня набрала 180 прослуховувань. А це значить, що кожну хвилину “Лютий Козятин” слухають, і не лише козятинчани.

Відео дня

Учасники гурту “Draft”:

вокаліст Сергій Гайдучок

гітарист Максим Ситніцький

бас-гітарист Богдан Ільчук

барабанщик Ілля Мхеідзе

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Lilia Bezbah

    Я б краще почула щось про славний козацький край.
  • Magdalena Morta

    не прихильниця гурту,але композиція сподобалась💖драйвова така,агресивна)
  • Читач01

    Які молодці! І вірші дуже класні!
  • Валерий Прокопчук

    Зачёт!!!

keyboard_arrow_up