«Маємо безпечний перехід»: махнівчани добилися світлофора

«Маємо безпечний перехід»: махнівчани добилися світлофора
  • На пішоходному переході в Махнівці з’явився світлофор
  • Про це у ФБ написав Едуард Шевчук

— Шановна громадо, вітаю нас з перемогою! Маємо безпечний перехід в селі Махнівка! Маємо світлофор! Урааа! Ми з вами показали владі ,що ми не збір «горлопанів» (як вони казали деякі) ,а ми одна сім‘я, яка в важку хвилину зібралась і дала гідну відсіч пустословам! Це тільки початок. Все буде Україна, — йдеться в дописі

Нагадаємо:

Відео дня

Світлофор у Махнівці поставлять не раніше, ніж за два місяці
«Кілометрові затори в обидві сторони»: махнівчани перекрили трасу

На контролі: махнівчани обіцяють знову перекрити трасу через село

Самого світлофора у Махнівці буде замало - експерт

Жінку в Махнівці на пішохідному переході збив 20-річний вінничанин

У Махнівці на пішохідному переході на смерть збили молоду жінку
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Чернодуб

    Нарешті дочекалися! Сумно тільки, що влада прислухалась до громади тільки після НВ із смертью молодої мами, та перекриття дороги небайдужих громадян Махнівки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 16:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up