Махнівську громаду хочуть розширити завдяки об'єднанню з сусідніми селами

Махнівську громаду хочуть розширити завдяки об'єднанню з сусідніми селами

Сьогодні 9 серпня 2019 року в селі Махнівка пройшло обговорення питання об’єднання територіальних громад навколо Махнівської громади, відповідно до Перспективного плану

У зустрічі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ігор Булавський, радник ЦРМС з децентралізації Євген Шаповалов, Махнівський сільський голова Павло Кузьмінській, сільські голови прилеглих територіальних громад, жителі села Махнівка, депутати сільської ради.


За інформацією козятинської РДА, під час зустрічі Євген Шаповалов пояснив присутнім переваги об’єднання у сильну громаду. Він також наголосив, що поки держава сприяє добровільному об’єднанню громад, підтримує їх, але вже наступні місцеві вибори мають пройти на новій територіальній основі, тож варто не втрачати час і починати розвиток території сьогодні.
Учасники зібрання активно обговорювали переваги об’єднання, висловлювали побажання. Більшістю голосів було підтримано ініціативу рухатись далі. 
— Прийнято рішення в короткі строки провести в територіальних громадах-сусідах обговорення стосовно приєднання та подати пакет документів на обласну державну адміністрацію для отримання висновку, — йдеться в повідомленні.

По темі об'єднання громад

Відео дня

Зміни: Махаринці мають приєднати до Козятина

Доля села: Пузирки хочуть об'єднати з Глуховецькою ОТГ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up