Махнівсько-Жежелівська трагедія

Махнівсько-Жежелівська трагедія

Справжню причину смерті жінки замовчують.

Трагічні події, що розгорнулися на терені громад Махнівки та Жежелева, містять повний склад злочину.

В п’ятницю 10 березня 2017 року в селі Махнівка Козятинського району в лікарню привезли нині покійну Гоменюк Раїсу 1949-го року народження с.Жежелів.

Здавалось, нічим не помітна звичайна подія. Така вона і є, але коли не вникаєш в суть. Події носять чисто кримінальний характер (!). Нами встановлено, що покійній пані Раїсі при всіх явних ознаках хвороби в наданні медичної допомоги відмовили. Тобто, не надали взагалі. Лікар не оглянув, медичних процедур лікування не призначив.

Відео дня

В подальшому звернулись до лікаря сімейної медицини села Бродецьке. Остання відмовилась їхати до хворої в Жежелів. Результат трагічний — Раїсі Гоменюк запропонували допомогу у вигляді доставки її самим головою села Жежелів в Козятин в понеділок 13 березня, коли жінка  була вже мертва.

Покійну похоронили без судової медичної експертизи.

Навіть такий поверхневий не поглиблений огляд подій свідчить на всі складові злочину з тяжкими наслідками. Найперше що зацікавило, хто ж така покійна, що нею знехтували. Несподіванок не сталось. Це соціально малозахищена жінка. По одній із версій — інвалід, яка була покалічена на роботі в колгоспі. Однак оформлене було каліцтво, як побутове.

Лікарня без ліцензії

Хочу нагадати, що на лікарню с.Махнівка передані кошти субвенції на медицину від декількох сільських рад. А це мільйон гривень. І “впали” ці кошти на рахунок медичного закладу, яка не має право надавати медичні послуги (!) — там немає ліцензії.

Вказану лікарню помпезно з фонфарами презентував депутат верховної ради пан Юрчишин, голова Козятинської РДА та голова райради. Тут “вся свиня і зарита”.Це також кримінал. Бачимо, як маніпулюють державними коштами громади ділки при владі. А померають люди не з їх родин.

Печально, що сільський голова Жежелева, маючи кошти, використала їх не в інтересах громади, а вступила в зговір з вищевказаними ділками. При тому, що в селі є чудово облаштована амбулаторія, її фунціонування не забезпечено.

Так хто ж винний в смерті? Ті, що не забезпечили місцевий ФАП? Лікарі з фейковою лікарнею з мільйонними статками.

Я б не назначав стрілочника. Основа цієї трагедії на поверхні і винні перші особи, що діяли у власних інтересах, не переймаючись долею людей. Вони гідні заробляти на всьому, навіть пердіти в церкві, при умові що за це заплатять.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    Є декілька посад лікарів сімейного типу в районі.Гроші з бюджету отримують.Питання хто отимує.Лікрів не має в Жежелів та Юрівка.Джус їх освоює.Громада страдає,люди пенсіонери
  • Лозінська Тетяна

    ла да
  • Анонімович Анонім

    Це такий стаціонар який навязали мафік оркуша -законного права на лікування громадяни не мають-зато законне право вмерти маютьТоді де подівся стаціонар?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up