"Максима з нами більше немає": через ДТП на Львівщині пішли з життя козятинчанин, його дружина та син

"Максима з нами більше немає": через ДТП на Львівщині пішли з життя козятинчанин, його дружина та син

Сьогодні, 1 серпня стало відомо, що 34-річний козятинчанин Максим Комар, який потрапив з родиною у страшне ДТП на Львівщині, помер у лікарні, так і не прийшовши у свідомість. Аварія забрала життя трьох осіб. З цілої родини вижила лише 7-річна Аліса, яка залишилася повною сиротою...

- Шановні друзі! Від усієї родини величезне ДЯКУЮ за допомогу у спасінні Макса!!! Збір коштів оголошую закритим!!! Нажаль недуга виявилася сильнішою. Максима з нами більше немає..... Сьогодні він покинув нас назавжди...- написав щойно у ФБ Артур Римша

Нагадаємо, 21 липня, на автодорозі М-06 "Київ-Чоп" поблизу села Дубина Соколівської територіальної громади Стрийського району "Опель Астра" зіткнувся лоб у лоб із "Маздою 6". За повідомленням поліції, аварія сталася через те, що 24-річний кермувальник "Опеля" виїхав на зустрічну смугу. У салоні Мазди було троє козятинчан - 36-річна жінка і двоє дітей: 10-річний хлопчик і 7-річна дівчинка. Жінка загинула на місці події, хлопчик від отриманих травм помер у лікарні. 

У цій моторошній ДТП Максим Комар втратив свою дружину Ольгу. Жінці було 36. В це важко повірити, але злощасна автотроща забрала і життя 10-річного сина Дениса. У аварії вони отримали несумісні з життям травми. Сам же Максим у вкрай важкому стані госпіталізований до реанімації. У нього велика гематома головного мозку. Він був підведений до апарату штучної вентиляції легень. 

Відео дня

 

Редакція висловлює щирі співчуття рідним Максима!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ірина Дука

    Співчуття рідним. Царство небесне загиблій родині та вічна пам"ять.
  • Валентина Набокова

    Царство небесне! вічна пам'ять. співчуття рідним та близьким
  • Елена Стратийчук

    Царство небесне...
  • George Komar

    Вот и не стало троих людей из семейства КОМАР. Мы  также выражаем свои соболезнования, скорбим  и пусть земля им будет пухом.  Теперь они останутся только в нашей памяти.

keyboard_arrow_up