«Мамо, я потрапила під поїзд»: у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович. Потрібна допомога

«Мамо, я потрапила під поїзд»: у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович. Потрібна допомога
  • Нещастя. Повертаючись від друзів 17-річна козятинчанка потрапила під поїзд. Вона вирішила перелізти попід вагон. На жаль, саме в ту мить він почав рухатись.
  • У дівчини розтрощена ліві нога та плече. На допомогу козятинським спеціалістам викликали консультантів з Вінниці. 

Діана Цимбарович поверталася додому від друзів. На годиннику — близько першої години ночі. Дівчина прямувала через «переходку», що біля «круга».

Відео дня

Містянам добре відомий той залізничний, службовий перехід активністю залізничного транспорту. Адже тудою пасажирські поїзди заходять на станцію, а ще подають вагони на сортувальну гірку «Одеського парку». Саме під таку витяжку вагонів і потрапила дівчина. 

— Дівчина йшла додому від друзів. На залізничному переході вона перелазила під вагоном і якраз в цей час він зрушив з місця, — розповів газеті начальник козятинського відділу поліції Роман Андрущак. — Наразі потерпіла знаходиться в козятинській ЦРЛ. Її рятують лікарі. Ми відібрали зразки крові, встановлюємо з ким вона була, з ким спілкувалася.

Крізь сльози мама Діани Тетяна розповіла нашим журналістам, що вони живуть недалеко від «переходки». За мить до нещастя спілкувалася з донькою по телефону і насварилася на неї, що вона довго гуляє. Діна заспокоїла маму, повідомила, що вже йде додому. А потім подзвонила і сказала: «Мама, мене збив поїзд».

— Мені хвилин десять бігти від дому, — плачучи каже пані Тетяна. — Я почала кричати, люди позбігалися, машиністи познімали пояси і почали зупиняти кров. Зараз вона в лікарні, без пам'яті. Вона спить, лікарі накололи. В неї кістки подроблені, плече вирване колесом поїзда, нога потрощена. Та ще й поліція з неї робить злочинницю! Вона під поїзд попала! Що вона зробила? Телефона забрали. Навіщо? Таке робиться!

Ми звернулися до правоохоронців за роз’ясненням цієї ситуації. Ось що нам на це сказав Роман Андрущак

— Стався нещасний випадок. Ми нікого ні в чому не звинувачуємо. Але маємо відпрацювати всі ситуації, — каже Роман Андрущак. — Тому і забрали телефон, щоб відслідкувати кому звонила, в скільки годин...

Що кажуть у лікарні?

За словами начмеда козятинської ЦРЛ Ігоря Грубеляса стан пацієнтки вкрай важкий. 

— У дівчини травмовані ліві гомілка і плече. — каже Ігор Грубеляс.— Козятинські хірурги з трьох годин ночі борються за життя дівчини. На допомогу нашим спеціалістам викликали консультантів з Вінниці, а також судинного хірурга. Поки боремось за її життя.

Хочемо нагадати козятинчанам — наше місто прошите залізничними коліями. На жаль, нещасні випадки на залізниці в Козятині трапляються нерідко. І в основному всі вони стосуються службових переходів, якими користуються всі мешканці. Будьте обережні, пам’ятайте по безпеку і бережіть себе. 

Також звертаємось до небайдужих людей відгукнутися на нещастя і допомогти родині Тетяни Цимбарович коштами на лікування доньки. Допоможіть врятувати Діану.

«Готують дитину до операції»: як почуває себе травмована поїздом Діана?
 

На фото Діана (ліворуч) зі своєю подругою

«Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани

Оновлена картка ПриватБанк 5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

 

Читайте також:

Кому горе, а коли нажива: шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу Діані Цимбарович. Оновили картку

Трагедія на залізниці: козятинчанку переїхав швидкісний експрес

«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг»

Під потягом «Козятин-Жмеринка» загинув пенсіонер
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (24)
  • Евгений Тыжнов

    Ну как так, молодая, красивая и вот так получилось...(
  • Читач42

    А якщо це по вашому службовий перехід,тоді чому усі ходять саме цим шляхом?І якщо не знаєте усієї ситуації,то будь ласка попрошу не розголошувати неправдиві історії.Я не була у навушниках взагалі.Потім із-за ваших придуманих історій з‘являються про мене слухи.Дякую
  • Михайло Сторожук

    Це службовий перехід !!! А чому йшла в навушниках ? Для переходу є пішохідний міст !!! Навчіться самі і навчіть своїх дітей ходити через міст!!! Це взагалі важко коли постраждала людина,але сама себе вона наразила на небезпеку
  • Viktor K.

    +++++

keyboard_arrow_up