Мандрівка дорогами Козятина: що побачили?

Мандрівка дорогами Козятина: що побачили?
На об’їзній дорозі вже роблять узбіччя та розмітку дороги
  • Розпочалася наша щотижнева прогулянка Козятинщиною з перехрестя вулиць 8-ої Гвардійської та Білоцерківської. Ми через день цікавилися, скільки проклали дороги на об'їзній вставці. Раніше їздили на Титусівку. Тепер в цьому немає потреби. Дорожники вулицею Седова вийшли на фінішну пряму — вставку з двох кінців з’єднали з трасою.

Ми поспілкувалися з працівники дорожньої служби. Вони розказали, що з закладкою асфальту роботи завершені. Зараз вони насипають узбіччя. Щоб поставити бордюри і зробити розмітку на дорозі, їм потрібно за сприятливої погоди, приблизно тиждень.

Продовжуючи тему доріг, зауважимо, що ще минулого тижня вже за замовленням ЖКГ заасфальтували розвилку вулиць Джерельної і Петра Кривоноса.

Засипали ями щебнем на перехресті вулиці Д. Нечая та провулку Петрівського. Вулицю Петрівського переіменували на Князів Острозьких, а провулок - ні. Справа в тому, що ця дорога є граничною між містом і селом Козятин. На стороні, шо до залізниці, живуть мешканці міста. Сторона в бік 9-ої школи — це вже сільська територія. Як ремонтувати дорогу — вона ніби нічийна. Цього разу про неї згадали через нещастя. На вулиці Д. Нечая хоронили військовослужбовця Євгенія Лясківського. Щоб траурна процесія не йшла через канави, Вадим Рожук на провулку Петрівського засипав ями.

Відео дня

Побували на вулиці Центральній, що в селі Козятині. Біля ставу дорожники ями не залатали. 

Відвідали Іванківці, Махаринці, Сигнал. Майже в кожному транспортному засобі, які зустрічали дорогою, в причепі везли зерно за паї. Зерно вродило на славу і його вже селяни сховали в комору.

Другого серпня було Свято Іллі, тож ми поспішили у храм пророка. Близько півсотні прихожан прийшли на службу божу. Побували й у вагонному депо, адже залізничників, які відзначають своє професійне свято в першу неділю серпня, там вистачає. Поспілкувалися з майстром цеху Володимиром Іщуком та бригадиром цеху з ремонту вагонів Русланом Беганом. 

– У нас День залізничника кожного місяця, коли план за 100 відсотків виконуємо, – жартуючи, відповіли вони.

► Вагонники святкують після того, як виконають план з ремонту вагонів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up