Маршрут №3 курсує за новим графіком!

Маршрут №3 курсує за новим графіком!

Водії нарікають на відсутність туалету по маршруту

Від наших читачів стало відомо, що міська влада опитувала городян-пасажирів маршруток, щодо послуг міських перевезень. Минулого тижня наше видання також провело опитування  серед одиночних перехожих, які користуються послугами перевізника. Ми просили дати оцінку роботи міського транспорту.

Маршрут №1 — взаємне кохання між водієм і пільговиками. В чомусь водій правий в чомусь пасажири. Є випадки, коли пільговик сідає в автобус на зупинці “магазин” що на провулку Лісовому, а виходить на зупинці “Пошта”. Тобто їде довше, ні чим передбачено довжиною маршруту. Від таких явищ переповнений автобус. Від того попадають ноги пасажирів під прес дверей.

Відео дня

Маршрут №2: останнім часом не має нарікань, на транспорт, який був близький до списання. Вже немає автобуса, в якому двері тримали дроти. Але маршрут № 2 часто вибивається з графіка руху. Основною причиною такого явища люди вважають поганий стан дороги селом Козятин.

Маршрут №3: за відгуками пасажирів водії цього маршруту самі доброзичливі з усіх козятинських перевізників. З минулого тижня вони перейшли на новий графік роботи. В робочі дні маршрутка курсуватиме кожні півгодини з 7-и до 19-ої години. Від зупинки “Червона калина” з 12.30 до 16. 30 маршрутка курсуватиме через годину. Від зупинки “РЕМ” кожну годину маршрутка курсуватиме з 13-ої до 16-ої години. Від “РЕМу” останній рейс о 18.30. Не буде машини перевізника від “РЕМу” о 18-їй годині, а з зупинки “Червона калина” — у 18.30.

У вихідні і святкові дні з 7-ми  до 17-ої години через кожну годину з перервою на обід з 13.30 до 15-ої. Від Червоної калини і з 7.30 до 16.30 від РЕМу з перестоєм від 14 години до 15.30.

Маршрут №4. Ми не знайшли людей, які повідовідомили про якійсь кричущі порушення прав пасажирів на цьому маршруті. Зараз на “четвірці” змінився водій і претензій до нього ніхто не висуває.

Маршрут №7 в основному всіх опитаних задовольняє. Одним подобається, що на маршруті курсує майже новий транспортний засіб. Є люди, які нарікають, що час від часу у вихідні курсує тільки одна машина.

На питання до водіїв усіх маршрутів, чи задоволені вони своїм рейсом, лише один перевізник відповів: “Як можна не любити свою роботу?!” Двоє інших водіїв, як зговорилися. Кажуть, нам би туалет хоч би на одному розвороті маршруту і було б все добре!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ангелина Ангел

    Погано ви опитували пасажирів, що не знайшли відгуків про водія-власника 4 маршруту. зокрема я неодноразово була свідком, як він свариться, і більше того, обругує і кривдить пасажирів-пільговиків, як на кожне слово у нього 100 образливих слів. Не дарма на росії кажуть ''каков поп- таков приход''. У цього власника , як не всі . то половина водіїв такі ж скандалісти.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up