Матері загиблого в зоні АТО козятинського героя Максима Олексюка вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

Матері загиблого в зоні АТО козятинського героя Максима Олексюка вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 27.06.2019р. №469/2019, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня Олексюка Максима Вікторовича.

За інформацією козятинської РДА, нагородження відбулося в актовій залі центральної лікарні. Посмертну нагороду сина отримала мати загиблого захисника України Інна Фоміна. Вручити орден прибув перший заступник начальника Західного територіального управління Національної гвардії України, начальник штабу, полковник Сергій Скрипнюк.

В актовій залі районної лікарні, де працює Інна Леонідівна, зібрались адміністрація та колектив закладу, представники районної ради, аби віддати данину шани Герою.

Відео дня

Присутні вшанували пам'ять Максима і всіх загиблих воїнів, що віддали своє життя за Україну, хвилиною мовчання.

Нагадаємо, Максим Олексюк загинув 7 червня внаслідок прицільного артилерійського обстрілу позицій спецпідрозділу «Азов» поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі.

Читайте ще

На стіні будинку культури закінчують наносити мурал Максону
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up