«Молимось щодня»: мати шістьох дітей бореться з раком. Потрібні гроші

«Молимось щодня»: мати шістьох дітей бореться з раком. Потрібні гроші
Фото з соцмереж

34-річна Ольга Швець з Журбинець, будучи вагітною шостим синочком, дізналась про страшну хворобу — рак молочної залози. Кошти на лікування збирають всім селом. Але їх катастрофічно не вистачає

Хвороба постукала в життя Ольги Швець зненацька. Діагноз — рак молочної залози четвертої стадії, став для молодої мами та її родини несподіваним ударом. На лікування потрібно багато грошей. З вінницької лікарні її перевели на Київ. Зробили всі необхідні аналізи. Розпочато курс хіміотерапії, щоб припинити ріст метастаз.

Мешканка Журбинець Ольга Швець (Франко) багатодітна матуся. Адже дала життя шістьом синочкам. Найстарший Максим. Йому 12 років. Далі йде 8-річний Тимофій. За ним 7-річний Тарас і 4-річний Ян. П’ятому синочку Андрійку 2 рочки. Про страшну хворобу, жінка дізналася вже будучи вагітною шостим малям. Це ускладнило ситуацію. Лікарі були змушені викликати штучні пологи. 6 серпня Ольга передчасно, на 27 тижні вагітності (7 акушерських місяців) народила шостого синочка. Його поки що не назвали.

Відео дня

Як розповіла газеті мама Ольги Тетяна Феодосіївна, донька помітила на грудях гульку. Відразу не придала цьому значення. Думала та надіялась, що нічого страшного. А потім, після обстеження, у неї виявили онко.

— Це дуже страшно. Дітки сумують за мамою. Молимось щодня, — тремтячим голосом каже пані Тетяна. — Звертаюся до усіх небайдужих людей допомогти нам справитись і побороти цю недугу. Односельчани зібрали нам 12 тисяч гривень. За що ми їм дуже вдячні. Та треба ще багато. Гроші йдуть щодня. От, чоловік взяв 5 тисяч і їх вже нема. То на аналізи, то на хімію. Я не знаю, скільки ще треба. 

Тетяна Феодосіївна — інвалід ІІ групи. У квітні перенесла інфаркт. Хворе серце. Приємно дивує згуртованість односельчан, які відгукнулись на біду і щиро співчувають та підтримують родину. Відомо, що кошти на лікування Ольги збирали і по сусіднім селам.

— Оля народила шостого синочка, але він дуже маленький, недоношений до кілограма, — каже Тетяна Феодосіївна. — Лікарі його вихожують. Він знаходиться у спеціальному кюветі. Дякувати Богу, він живенький. Ми дуже хвилювались.

Ми поспілкувалися зі знайомою Ольги Людмилою. 

— Нам всім шарахнуло це по голові, — каже жінка. — Віруючі почали збирати кошти. Ближні сільські ради організувалися. Може хтось допоможе грошима, може хтось дітям купить зошита чи ручку. Чи можливо якусь одежину принесе. Бо скоро ж перше вересня, а мама в лікарні. Чоловік працює на залізничній дорозі. Сім’я хороша, середньостатистична. Дуже шкода діточок. І маленького хлопчика треба врятувати. 

Ситуація вкрай важка. Допомога потрібна і Ользі, щоб здолати рак, і маленькому, новонародженому синочку, щоб він зміг окріпнути і вирости здоровим.

Друзі та рідні Олі розпочали збір коштів на сторінці у Фейсбуці

Перевести кошти на лікування Ользі Швець можна на картку ПриватБанку. Вона зареєстрована на її ім’я: 47 31 21 27 01 33 61 81. Мобільний телефон мами Олі Тетяни Феодосіївни — 068-627-51-68.

Не будьмо байдужими. Давайте допоможемо молодій мамі шістьох неповнолітніх діточок побороти страшну недугу та насолоджуватись життям і своїми синочками!

Мама шістьох синочків хоче жити. Допоможіть здолати рак!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up