Мати шукає сина — 23-річного козятинчанина Владислава Боровського, який зник більше місяця тому

Мати шукає сина — 23-річного козятинчанина Владислава Боровського, який зник більше місяця тому

Зв’язок із старшим сином у пані Світлани обірвався ще 10 січня. Стривожена мати власними силами намагається розшукати Владислава. Запевняє, що київська поліція бездіє. Адже з моменту написання заяви її дитину і досі не знайшли…

До редакції «RIA-Козятина» звернулася стривожена козятинчанка. Жінка просить  допомогти у пошуку старшого сина — 23-річного Владислава Богдановича Боровського. Справа в тому, що пані Світлана з меншою донькою виїхала на територію Польщі. Владислав залишився у Козятині.

—  З сином завжди були на зв'язку, не сварилися, все було добре, — говорить Світлана. — 10 січня 2021 року я розмовляла з ним останній раз. Потім в мене зв'язок з ним обірвався. Враховуючи, що прямих родичів, окрім мене та його батька, мого колишнього чоловіка, з яким я 20 років не проживаю, нікого немає, навіть не було змоги відразу подати заяви до поліції. Але все ж таки 31 січня я допросилася і батько Влада подав заяву в київський святошинський відділ поліції. Результатів і досі немає ніяких.

Відео дня

Всіма правдами і неправдами Світлана повернулася на Україну. Наразі вона намагається розшукати сина власними силами. Адже, як пояснили жінці в козятинській поліції, кримінальна справа заведена у Києві і вони не мають права завести іншу, по заяві матерів. 

— Київ нічого не робить, вони такі версії говорять, що я навіть не знаю, як їх озвучувати, — каже Світлана. — Спочатку казали, що син прийшов до них і написав заяву, щоб його батьки не шукали. Тоді ще я була в Польщі і просила їх показати ту заяву, я кожну букву сина впізнаю. Потім вони сказали, що ця заява надійшла на гарячу лінію. Остання версія —  заяву прийняли в Козятині. Але я була в нашому райвідділку. Там ні про які заяви не чули і не знають. Розумієте, перше щоб вони мали зробити це відслідкувати його телефони, з ким спілкувався. Але нічого не робиться…

За словами Світлани, вона вже перерила весь фейсбук, вк, але  ніхто нічого не знає. А ті знайомі сина, які навіть і бачили його, то це були приблизно ті часи, коли мати ще спілкувалася з сином

— Владислав час від часу виїжджав в місто Київ на підробітки. В нього на руках був закордонний паспорт, він був теж у Польщі і мав відкривати воєводське запрошення і  приїхати до нас, — говорить стурбована Світлана. 

Фото надані мамою Владислава Світланою

В помешканні Владислава всі речі на місці. Немає тільки салатового рюкзака. Теплий зимовий одяг теж є, і закордонний паспорт, і запрошення. Тобто, хлопець подорожувати не збирався. З документів немає тільки українського паспорта. 

— В мене мільйон версій — може десь в щось ув’язався, хтось по голові дав, чи може він без пам'яті і десь блукає. Я надіюся і молюся Бога. Якщо хтось знає будь яку інформацію про мого сина — будь ласка, дайте мені знати! — звертається до всіх небайдужих Світлана.

Контактні телефони:

093-40-60-604, 063-71-96-348, 063-15-73-988, 098-48-01-707

Нагадаємо:

Андрій Обеснюк знайшовся
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up