Мати загиблого махнівчанина Андрія Свояка: «Він був золотою дитиною»

Мати загиблого махнівчанина Андрія Свояка: «Він був золотою дитиною»

Нагадаємо, ввечері, 1 серпня, у Львові сталася трагедія — хлопець та дівчина загинули в парку. Вони сиділи на лавці, як раптом почався буревій, і зламані гілки дерева впали на молоду пару, не залишивши шансів на життя. Дівчина була місцевою, хлопець — родом з Козятинщини, а точніше - з Махнівки

Андрій Свояк — родом з Вінниччини. Народився 26 жовтня 2000 року у Махнівці. Його батьки і молодша 14-річна сестра зараз живуть у Білій Церкві Київської області, куди переїхали у 2007 році. Навчався у білоцерківській п’ятій школі, училище закінчив з червоним дипломом, технологічний технікум. Пішов до лав армії, вступив до академії. Закінчив перший курс без трійок. Мріяв стати професійним військовим.

Батьки курсанта Андрія Свояка поховали сина у Махнівці, де він народився.

Відео дня

Наші журналісти поспілкувалися з матірю Андрія Наталією Миколаївною

– Він був у мене золотою дитиною, такий, що його всі хвалили, - крізь сльози розповіла нашим журналістам мама Андрія Наталія Свояк. - Мені ніколи за нього ніхто поганого не сказав. Я спілкувалася з ним в останній раз у неділю, 1 серпня. Він мені сказав, що йде з цією дівчинкою зустрічатися. Телефонував мені в обід… (плаче. - прим. авт). Вирішили похоронити у Махнівці, там де вся рідня. Ми тут одні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up