Майбутнє покоління у фотоконкурсі Міні-міс

Майбутнє покоління у фотоконкурсі Міні-міс

Продовжуючи тему коротких інтерв’ю з молодими родинами, діти з яких стали учасниками фотоконкурсів Міні-Містер і Міні-Міс, сьогодні друкуємо світлини маленьких принцес і розповіді про них. Це обличчя нашого Подільського краю.

Талановита Софія Андрущенко

Мама маленької Софійки, яка зайняла ІІ почесне місце в конкурсі “Міні-міс-2018”, Віра Андрущенко розказала про донечку — маленьку красуню Козятинського краю.

— Наша 5-річна Софійка дуже активна, дуже любить завжди пізнавати щось нове, за що вона не візьметься, їй одразу це подобається. Вона готова далі продовжувати щось пізнавати, ніколи не кидає, не зупиняється, їй все подобається. Любить розвиватися в будь-якому напрямку - що в навчальному, що в танцювальному. У різних сферах їй усе подобається.

Дівчинка ходить у садочок №5. Відвідує бально-спортивні танці, художню гімнастику і приватну школу англійської мови. На сьогоднішній день в її скриньці зібралося багато нагород, дипломів, почесних грамот. Пані Віра побажала молодим родинам, в яких виховуються такі маленькі дітки, прислухатися до своїх діток і роздивитися в них їхні таланти.

Відео дня

— Найголовніше — щоб їх розвивати, — впевнена мама Софійки. — І батьки будуть щасливі, що дитина чимось займається, що вона десь розвивається і дитині, здається, буде набагато краще десь себе показати, чогось навчитися. Дітям маленьким бажаю, щоб в них дитинство було в нашій Україні справжнім дитинством, щоб швидше закінчилася війна і, щоб вони цього не бачили.


Софія Іщук ще має дві сестрички

У родині Іщуків виховується три доньки - Анна (15), Софія (6) та Анастасія (4).

— Дівчатка — це наше щастя, радість, втіха, — кажуть батьки. — Щодня ми вчимося в них радіти дрібницям: красивому бантику, рожевій спідничці, смішному кошеняті. Про нашу сім'ю можна сказати такими словами:

“Сім’я — це замок, затишок і спокій,

Тепло половинки для серця рідна,

Сміх діток, турбота, любов, доброта,

Сім’я — це будинок, де сміється душа”

 

Крiстiна Матюшенко мріє про школу

Їй 5 років, вона весела, добра, любить дивитися мультики, дуже любить тварин. У неї улюблена іграшка, це її ведмедик. Любить маму, тата і мріє піти вже на навчання.

— Бажаємо всім сім'ям всього найкращого, всім діточкам здоров’я, натхнення, щоб всі цінували одне одного, любили і поважали, — бажає сім’я Матюшенків.

 

Ніка Шатурська вже хоче бігати

— Зовсім скоро їй буде 8 місяців, а нам з чоловіком не віриться, що вона уже така доросла, — розповіла мама Міні-міс Ніки Шатурської. — У свій вік вона вправно сидить і уже самостійно стоїть, тримаючись за ліжечко. Вона у нас маленький живчик, який постійно чимось грається та вже хоче бігати. Їсть вона у нас майже все, крім цитруса) Ніка у нас велика молодчинка і ми обожнюємо свою донечку до нестями!

Побажання молодим сім'ям від родини Шатурських —.щоб дітки, найголовніше, росли здоровими, а батьки лише молоділи та раділи поряд з ними кожному дню. Також, щоб не забували займатися дітьми, чимось їх зацікавлювали, водили на гуртки та просто з ними спілкувалися. Тому що, на жаль, діти зараз всі в інтернеті та телефонах. Це не правильно! Тому займатися і гратися з дітками обов'язково і, що важливо — обнімати їх і цілувати.

 

Валерія Вакар ще має дві сестрички

У сім'ї Вакар найменша донечка Валерія.

— У нас зростає три донечки і ми дуже щаслива сім'я, — каже мама Валерії. — Є гарне прислів'я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок, навряд чи. Ось так і з сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам. І тому ми з нашою сім'єю хочемо побажати молодим сім'ям: миру, злагоди. Нехай у ваших родинах завжди панує любов, взаємодопомога і взаєморозуміння.

 

Карина Павлюк любить фотосесію

— Моїй племінниці Каріні 6 рочків, вона ходить у перший клас, — розповідає молода тітонька Карини, пані Ольга. — Каріночка любить ходити до школи, активно вивчає англійську мову. Також ходить на танці — любить танцювати. Має захоплення, це зберігати  колекції ляльок-лолів, любить фотосесію. Каринка в нас весела, добра, красива, життєрадісна дитина. Від себе хочемо побажати, щоб дітки були здорові та щасливі .

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up